Maaikeschrijftop
Anders

In het zonnetje | MaaikeSchrijftOp

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Maaike van Maaikeschrijftop!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Maaike aan de beurt, zij verteld je als negende blogger alweer, graag over haar blog.

Maaikeschrijftop, een blog van Maaike!

Maaikeschrijftop
1. Wie ben je en wat is je blog?
Ik ben Maaike en ik blog op www.maaikeschrijftop.nl over het leven bij ons thuis. Ik ben 36 jaar, sinds heel kort geen juf meer, moeder van 2 zoons (kleuter en bijna peuter), wannabe eco hippie en ex kankerpatiënt.
2. Waarom ben je gaan bloggen?
Omdat ik graag schrijf en deel wat ik schrijf. Ik vind het leuk om over mijn leven en de dingen die ik er omheen tegen kom te schrijven en hopelijk hebben anderen hier iets aan.
3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Dat mijn blog het hele plaatje van een jong gezin laat zien. Ik schrijf over mijn kinderen, maar ook over mijn eigen ervaringen als moeder, als ex kankerpatiënt en de leuke dingen die we ondernemen

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Twee tot drie keer per week.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal? .
Ik schrijf veel over mijn gezin en de dingen waar ik tegen aan loop. Een terugkerend onderwerp is wasbare luiers, maar ook het leven na kanker, mijn zoon die net naar school gaat en alles hier omheen.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
https://maaikeschrijftop.nl/wat-vertel-je-een-peuter-over-de-dood/

Kende jij de blog al?