In het zonnetje!
Anders

In het zonnetje | Liefdevoortwee

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Kayleigh van Liefdevoortwee!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Kayleigh aan de beurt, zij verteld je als elfde blogger alweer, graag over haar blog.

Liefdevoortwee, een blog van Kayleigh!

Liefdevoortwee
1. Wie ben je en wat is je blog?
Hoi, ik ben Kayleigh, 25 jaar, gelukkig met Simon en trotse tweeling mama van Luuk en Noud (0). Ik blog op www.liefdevoortwee.nl.

2. Waarom ben je gaan bloggen?
Ik ben gaan bloggen na aanleiding van mijn tweelingzwangerschap. Ik kon op het moment dat ik hoorde dat ik zwanger was van onze tweeling weinig tot geen persoonlijke verhalen vinden hierover. Daarnaast vond ik het leuk voor onszelf als herinnering en voor de mensen in mijn omgeving om deze mee te nemen in ons avontuur.

3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Mijn blog is uniek omdat er eerlijke en oprechte blogposts op te vinden. Voor nu gaat het voornamelijk nog over het leven met een tweeling maar dit zal in de toekomst uitbereid worden. Wil je een eerlijke en oprechte kijk in het leven met een tweeling? Lees dan vooral mijn blog, ik schrijf hier op een ongedwongen manier waarin in ook humor zit verwerkt.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Ik post twee á drie keer per een nieuwe blogpost (Ma, Do en Za)

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal? .
Ik schrijf over het moederschap, informatie blogs mbt tweelingen en handige tips en over welke producten ik het fijnst vindt.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
Ik vind dit lastig kiezen maar als ik dan toch moet kiezen, kies ik eigenlijk drie artikelen. Twee artikelen gaan over onze rollercoaster van bevalling tot naar huis mogen. Deze artikelen heb ik vanuit mijn hart geschreven over hoe ik het allemaal heb ervaren. www.liefdevoortwee.nl/onze-rollercoaster-deel-1-mijn-bevalling en www.liefdevoortwee.nl/onze-rollercoaster-deel-2-de-eerste-twee-weken-na-de-bevalling.

Kende jij de blog al?

2 thoughts on “In het zonnetje | Liefdevoortwee”

Comments are closed.