In het zonnetje | Girlboss

In het zonnetje!

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag trappen we af met Girlboss!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Esmeralda aan de beurt, zij verteld je graag over haar blog.

Girlboss, een blog van Esmeralda!

1. Wie ben je en wat is je blog?
Esmeralda, 26 jaar jong, wonend in Almere en ik blog op girlboss.pink

2. Waarom ben je gaan bloggen?
Ik blog al sinds 2007, heb meerdere domeinnamen gehad maar nu sinds 1 juni terug in blogland met Girlboss.
in het zonnetje, girlboss, esmeralda
3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Ik blog niet alleen over lifestyle, food, reizen, fotografie en mijn hobby memory keeping maar ook over het ondernemerschap. Ik ga namelijk vanaf 3 september als zzp’er werken als jurist. Heel erg spannend maar ook heel veel zin in! Op mijn blog schrijf ik over het opstarten van mijn bedrijf, dingen waar je als ondernemer op moet letten en artikelen met een juridisch tintje. Maar uiteraard wel alles met een girlboss-tintje.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Ik probeer om de dag te posten, maar het kan ook om de 2 dagen zijn.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal?
Lifestyle, food, reizen, fotografie, memory keeping, personal stuff en ondernemen.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
De oprichting van mijn eigen bedrijf!
De titel zegt het al, de oprichting van mijn eigen bedrijf. Een klein stukje terug in de tijd hoe en waarom ik mijn eigen bedrijf heb opgestart en ik nu verder ga met een nieuwe bedrijfsnaam.

Kende jij de blog Girlsboss al?

%d bloggers liken dit: