In het zonnetje!
Anders

In het zonnetje | Enjoycelifeblog

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Joyce van Enjoycelife!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Joyce aan de beurt, zij verteld je als zevende blogger alweer, graag over haar blog.

Enjoycelife, een blog van Joyce!

Enjoycelife
1. Wie ben je en wat is je blog?
Ik ben Joyce, 26 en kom uit Groningen. Ik blog nu 2 jaar op www.enjoycelife.nl. Een persoonlijke lifestyle blog waarop ik schrijf over mijn ziekte (Lupus), creativiteit en alles wat me bezig houdt. Ik heb een vriend (al 4 jaar) en een hamster Nibbels, maar (nog) geen kids. Naast bloggen vind ik het leuk om te bakken, fotograferen en dingen doen met vrienden.
2. Waarom ben je gaan bloggen?
Mijn blog is een persoonlijk lifestyle blog die ik begon in de tijd dat ik erg beperkt was door mijn Lupus. Ik zat in een rolstoel en was erg afhankelijk van anderen om echt iets te kunnen doen. Op dat moment is bloggen iets wat je altijd kunt doen. Lekker met je laptop op de bank of in bed. Het is een fijne uitlaatklep en schrijven is gewoon mijn grootste passie. Ik vind het heerlijk om leuke dingen met anderen te delen en tips te geven.

3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Ik probeer anderen met een chronische ziekte te inspireren. Het leven stopt niet na een diagnose of met een chronische beperking. Je kunt, met aanpassingen, nog zoveel leuke dingen doen. Er is echt nog veel om van te genieten. Natuurlijk is het soms ronduit $^#%@, en dat mag, maar ik probeer wel positief erbij te blijven. Er zijn daarnaast niet veel Nederlandse blogs over Lupus.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Minimaal 4 keer in de week om 06:00 uur : maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Maar regelmatig komt er nog een extra artikel online. Ik heb namelijk ook weken dat er 5 of zelfs elke dag een online komt.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal? .
Lifestyle, Food, travel, DIY… Eigenlijk heel breed. Ik schrijf over alles wat me bezig houdt en waar ik gelukkig van wordt en mijn ziekte: Lupus. Het enige waar ik niet over schrijf is fitgirl en moederschap. Wel komen er soms onderwerpen rondom kinderen voorbij, omdat we onlangs oom en tante zijn geworden van een neefje.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?

Een maand na ‘Dotan’ | Dit vind ik er van…


Dit artikel ben ik wel trots op. Ik vind het lastig echt duidelijk te zegen wat ik vind, vooral uit angst voor de reactie van anderen. In dit artikel heb ik daar geen rekening mee gehouden en echt geschreven wat ik voelde en vind.

Kende jij de blog al?