In het zonnetje!
Anders

In het zonnetje | ElisabethsFavorieten

In ‘In het zonnetje’ komt er elke week een nieuwe blogger aan het woord op mijn blog. Meiden die allemaal druk bezig zijn met het volgen van mijn zelfgemaakte methode en die ik graag in het zonnetje wil zetten op mijn blog. Wellicht zie jij er nog een leuke blogger tussen die je wilt volgen. Vandaag is het de beurt aan Elisabeth van Elisabethsfavorieten!

Bloggen is zoveel leuker met elkaar. Waarom dan ook niet andere bloggers de kans geven om aan het licht te komen op mijn blog? Ik gun ze iedere bezoeker en wellicht als jij dit leest lijkt jou dit wel een hele leuke blog. Ik stelde de meiden een aantal vragen die ze allemaal zelf beantwoorden. Vandaag is Elisabeth aan de beurt, zij verteld je als achtste blogger alweer, graag over haar blog.

Elisabethsfavorieten, een blog van Elisabeth!

Elisabethsfavorieten
1. Wie ben je en wat is je blog?
Ik ben Elisabeth. Ik ben 25 jaar en ik blog op www.elisabethsfavorieten.com.
2. Waarom ben je gaan bloggen?
Ik ben gaan bloggen om mijn verhaal te delen over de ziekte van lyme. Dit is tot nu toe nog niet echt goed gelukt omdat ik niet weet waar te beginnen. Maar ik schrijf ook over Tupperware een tweede liefde van me. Verder schrijf ik ook over het maken van kaarten en andere creatieve bezigheden en allerlei onderwerpen die me aanspreken. Vandaar ook dat het Elisabethsfavorieten is.

3. Wat maakt jou blog uniek en waarom moeten mensen juist jou blogs lezen?
Het meest unieke van mijn blog is dat ik over Tupperware schrijf. Daar zijn heel weinig blogs over. En ik schrijf over dingen die ik leuk vind. Verder wil ik proberen mijn struggles en moeilijke dingen ook te vertellen en te laten zien hoe ik ermee omga.

4. Hoe vaak per week plaats je een blog?
Ik probeer 3x in de week een artikel te plaatsen. Van de zomer doe ik mee met de #30dagenblogchallenge en probeer tijdens deze challenge elke dag een artikel online te zetten.

5. Over wat voor soort onderwerpen schrijf je zoal? .
Zoals ik al aangaf: Tupperware, kaarten maken creatief bezig zijn. Maar ook over bakken en koken, het bezoeken van plaatsen en welke activiteiten ik daar heb gedaan. Interieur, persoonlijk, Ziekte van Lyme.

6. Welk artikel moeten anderen echt lezen (waar ben jij bijvoorbeeld heel erg trots op?)?
Het meest trots ben ik op de persoonlijke onderwerpen en de ontdekken artikelen.

Kende jij de blog al?