Ikea | Kaarsen voor de herfst

ikea kaarsen

Tijd om een nieuw concept in te luiden op liefscarolien. Ik ga namelijk in mijn rubriek ‘Lifestyle’ de komende maanden ook musthaves met jullie delen. Ik ben dol op snuffelen in de winkel naar nieuwe spulletjes om mijn kamer mee op te vrolijken. Daarom leek me dit een perfect idee om dat ook te doen op mijn blog. Ik laat je vandaag een aantal kaarsen van de Ikea zien die perfect zijn voor de herfst. Kijk je mee?

Ikea kaarsen?

Zoals ik hierboven al schreef, vind ik het leuk om af en toe eens lekker te snuffelen op internet en in de winkels naar nieuwe items waar ik mijn kamer mee kan op vrolijken. Zelf ben ik een groot fan van de Ikea, en al helemaal de Ikea kaarsen. Ze hebben heerlijke geuren, zijn redelijk betaalbaar en hebben vaak ook een leuke pot of glas waar de kaarsen in zitten. Ik maakte een lijstje met de leukste en lekkerste kaarsen van de Ikea, en deel die vandaag met alle plezier met jullie.

Musthave | Kaarsen

Ikea kaarsen
1. Lugga – Geurende stompkaarsen set van 3. €5,99 ♥ 2. Fulgod – Geurende kaars roze. €3,99 ♥
3. Kornig – Geurloze stopkaarsen set van 3. €6,99 ♥ 4. Sinnlig – Geurkaars in glas. €0,99 ♥

Ikea kaarsen
1. Vinter 2016 – Geurkaars in glas bruin. €3,49 ♥ 2. Vinter 2016 – Geurkaars in glas kerstboom. €3,49 ♥
3. Vinter 2016 – Geurkaars in glas zilver. €1,99 ♥ 4. Lugga – Geurkaars in pot. €5,49 ♥
5. Vinter 2016 – Geurloze stompkaarsen dennenappel set van 2. €2,99 ♥

Over musthaves artikelen


De komende maanden zul je dus vaker een artikel zien zoals dit. Daarbij zal ik niet alleen van 1 winkel iets delen, maar zal ik musthaves van verschillende winkels in 1 artikel plaatsen. Op deze manier kan ik een leuke aanvulling geven aan de lifestyle artikelen. Ik kijk er naar uit om meer van dit soort artikelen met jullie te delen.

Vraag: Wat vind jij van dit soort artikelen?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

14 thoughts on “Ikea | Kaarsen voor de herfst

  1. Ja ik ook! Ik brand ze eigenlijk nu al de hele dag door. Heerlijk sfeervol als ik bezig ben voor mijn blog. En daarnaast geeft het ook nog eens wat warmte op mijn zolderkamer 🙂

  1. Dankjewel! Die geur vond ik in de winkel ook erg lekker. Heb de kaars zelf nog niet uitgeprobeerd thuis, dus de volgende keer neem ik er zeker eentje mee.

  1. Dankjewel! Ik ben dol op de kaarsen van Ikea! Heerlijke geuren, betaalbaar en ook nog eens leuke kleuren 🙂 Ik ben er dol op, hihi.

 1. ik vind kaarsen heel sfeervol maar ik moet heel erg opletten als ik ze aansteek want ik heb volgens mij nogal domme katten die er elke keer (ja echt ELKE KEER!) aan gaan ruiken en dus hun snorharen verbranden.
  Ze zijn serieus erger dan ezels..

  1. Haha, ja dan is het inderdaad niet echt heel handig. Grappig dat ze het dan blijven doen, normaal na 1x dan blijven ze er wel van weg.

 2. Zou je denken he..
  Maar niet dus !
  en verbrande snorharen zien er zo kippig uit, dat wil ik ze ook niet aan doen hahahahaha.

 3. Wat leuk! Die roze, rode en dennenappelkaarsen zal ik denk ik zelf ook eens gaan halen.

  Van mij mag je zeker meer van deze artikelen plaatsen, je kunt nooit genoeg naar mooie spulletjes kijken. 😉

Comments are closed.