Ikea adventskalender 2017

Ikea adventskalender

Afgelopen week ging ik weer eens neuzen bij de IKEA. Tot mijn verbazing zag ik daar een adventskalender liggen. Een heuse IKEA adventskalender. En die moest ik natuurlijk meenemen. Wat zit erin?

Een prijzige kalender als je het mij vraagt. Maar liefst 12,95 kost deze kalender. De inhoud is bij alle kalender zo goed als hetzelfde. Ze bevatten allemaal 22 vakjes !met pralines. Daarbij zit er altijd 1 cadeau kaart met 5euro in, en bevat het nog een cadeau kaart die een waarde kan hebben tussen de 5 en 440euro. Je hebt dus sowieso 10euro aan cadeau kaarten.

IKEA adventskalender 2017

Wat bevat mijn kalender eigenlijk allemaal? Dat laat ik je graag zien! Zal er een cadeau kaart maar liefst 440euro in zitten of ben ik niet zo geluk mens? Ik zal Carolien niet zijn als ik zo onwijs nieuwsgierig zou zijn om hem gelijk open te maken. Ik ben dus zo iemand die echt niet kan wachten tot december om het uit te pakken.

Het blijft nog even een verrassing tot de bepaalde datums wat deze kalender nog meer te bieden heeft. Op de film heb je al kunnen zien welke datums dit zijn, en wat ik kan verwachten. Toch blijft het tot die tijd spannend wat de waardes van de cadeau kaarten zijn, wat er achter de vakjes met de aanbiedingen bevindt, en wat er te voorschijn komt bij de vakjes met het scannen. Ik zal op de datum zelf (dus in de december maand), op instagram, twitter of facebook onthullen wat er tevoorschijn kwam. Ook laat ik zeker weten hoeveel de cadeau kaarten waard zijn die in mijn kalender zaten. Tot die tijd is het duimen om de hoofdprijs! Want wat zou ik dan bijvoorbeeld allemaal gaan shoppen bij de Ikea?

Wat zou jij gaan shoppen bij Ikea als je 440euro krijgt?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.