Ikbensieraden.nl

In samenwerking met de weshop ‘Ikbensieraden.nl’, mocht ik 3 sieraden uitzoeken op de webshop. Best nog wel moeilijk om te kiezen! Maar het is gelukt en vandaag laat ik jullie in dit artikel zien wat ik uitgezocht heb.
_DSC3095

Zoals ik al zei mocht ik 3 sieraden uitkiezen. Ik wilde heel graag een ring, en een horloge. En ook liet ik mijn moeder een sieraad uitzoeken.
Allereerst de ring die ik uit koos. Het is niet 1 ring, maar het zijn er wel 3. Het is een setje, die me meteen opviel tussen de andere ringen. Al heel lang wilde ik een zilver ringetje. Niet te groot, en opvallend, maar simpel! En daar zit hij bij!
_DSC3100
Gouden ringen, rose, goud, platium met zirkona. Een hele mond vol voor deze 3 ringen! Veel informatie over deze ringen staat er niet op de webshop. Maar ik kan je wel vertellen wat ik er van vindt. Zelf vind ik de rose kleurige ring het mooiste in deze set. Ze verkleuren niet, en het zijn dan ook geen ‘neppers’. De ringen zijn leuk om als setje te dragen, maar los zijn ze ook geweldig! Dit zijn duidelijk mijn favoriete nieuwe ringen! Hieronder in het artikel zal ik nogmaals een linkje naar de artikelen plaatsen en daarbij ook de prijzen (met een kortingscode!)
_DSC3102

Het tweede artikel wat ik laat zien is ook iets voor mezelf. Namelijk een horloge! Ik moest echt een nieuwe horloge, want de andere was duidelijk versleten door het werk. Ik zocht dus een leuke uit (de horloge die ik eerste wilde kon helaas niet), en ik koos voor een simpele witte horloge. Maar toch met iets speels erbij. Namelijk een eifeltoren 🙂
_DSC3111
Wat ik niet wist, maar wel heel erg leuk en apart vind. Is dat het glas van deze horloge een punt naar boven heeft. Kijk maar eens goed op de foto hierboven!
Zelf merk je er haast niets van als je op de horloge kijkt. Maar ik vind het wel een grappig effect.
_DSC3113
Vooral de afwerking met steentjes vind ik erg mooi. Toch net wat luxere uitstraling dan zonder steentjes!

Dan alweer het derde en laatste item wat ik samen met mijn moeder heb uitgekozen. En dan zijn namelijk deze gouden oorbellen met luipaard print.
_DSC3106
Helaas vallen ze anders uit dan op de foto’s van de webshop. Want deze hebben namelijk geen klik sluiting, maar gewoon met knopjes. Ook lijken ze een stuk groter! Maar des al niet te min zijn dit wel erg mooie oorbellen.

Al met al is de webshop ‘Ikbensieraden.nl’, een hele leuke webshop met mooie artikelen! Voor degene die interesse hebben in een kortingscode voor deze webshop dat is namelijk: 06CN7J en daarmee krijg je 10% korting op alle artikelen!

Mijn favoriete sieraad? Duidelijk de 3 ringen! Hier nog even op een rijtje hoe je deze sieraden kunt vinden en bestellen:
Gouden ringen rose goud, platium met zirkonia  €23,65
Quartz zirkonia steentjes trendy eiffeltoren witte leren band dames horloge €15,39
Gouden oorbellen luipard print  €12,95

Wat vinden jullie van deze sieraden?

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review van een bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Ikbensieraden.nl

Comments are closed.