Ik wil het anders gaan doen

En toen was de website een ruime week offline, dat deed iets met me waardoor ik echt mega depressief werd. Dit moet anders en dat moet nu meteen! Maar hoe?

Een combinatie van het grauwe weer, tegenslagen en december. Nu heb ik altijd in december wel even wat meer negatieve gedachtes dan de rest van het jaar. Einde van het jaar betekend terug kijken naar wat er dat jaar allemaal gebeurd is en elk jaar opnieuw heb ik voor mezelf het gevoel dat er geen groei is. Onzin eigenlijk want mijn bedrijf is dit jaar extreem goed gegroeid.

Mijn eigen gedachtes verander

Mijn eigen gedachtes veranderen, want die zijn mijn vijand. Mijn bedrijf is extreem gegroeid met bijna een verdubbeling van de omzet (ten opzichte van vorig jaar) en ruim een x4 van de winst! Dus eigenlijk heb ik heel veel bereikt dit jaar. Ook weer een jaar zonder medicijnen en controle op de ziekte van Crohn is een hoogtepunt. En toch voelt het alsof het niet goed genoeg is. Waardoor dit komt, dat weet ik ook, de omgeving vraagt (on)bewust heel veel van mij. Mijn ouders niet hoor, maar daarbuiten wordt er zoveel van je gevraagd. Iets wat ik echt moet gaan loslaten, want waarom zou ik die mensen gelukkig moeten maken met dingen waar ik niet gelukkig van word? Ik moet gelukkig zijn en wat anderen daarvan vinden moeten zij weten!
2023 gaat mijn jaar worden, ik ga alleen nog maar doen waar ik gelukkig van word en wat mij happy maakt. Mijn bedrijf nog verder uitbreiden, nog bekender laten worden, nog meer geld apart zetten zodat ik een huis kan kopen!

Klaar met dat de buitenwereld voor jou moet bepalen hoe jij je leven moet leven!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.