Ik wil bloggen van Esmee Lifestyle! (Aanrader!)

ik wil bloggen

Er zijn de laatste jaren al aardig wat blog boeken geschreven. De meeste daarvan zijn behoorlijk beknopt en vaag en op de vragen waar jij als blogger graag antwoord op wilt kun je de antwoorden er niet in vinden. Maar ben jij een beginnende blogger en wil je graag net even iets meer weten dan de meeste blog boeken? Dan raad ik je zeker Ik wil bloggen van Esmee Lifestyle aan.

In de 44 bladzijdes van dit ebook vertelt Esmee je alle in’s en out’s over bloggen wat jij als beginnend blogger zou moeten en willen weten. Het boek leest makkelijk en snel weg en daarom ideaal om er even bij te pakken. De leuke quote pagina’s tussendoor maken het een kleurrijk en vrolijk geheel. En daarbij krijg je echt inspiratie zodra je begint te lezen!

Ik wil bloggen

In het boek Ik wil bloggen leer je onder andere deze dingen:
– Hoe je jouw blog van het begin tot het eind kunt opzetten
– Wat je nodig hebt om een blog te starten
– Welke tarieven je voor je blog en instagram kunt gebruiken
– Wat je moet weten over SEO (zoekmachine optimalisatie)
– Waar je de inspiratie vind om te schrijven
– Waar je je artikelen kunt promoten
– Wat AVG is en hoe je hier als blogger rekening mee moet houden
– Welke extra inkomsten jij als blogger kunt krijgen/gebruik van kunt maken
ik wil bloggen

Alle handvaten die jij als beginnend blogger nodig hebt zijn gebundeld in dit ebook van Esmee Lifestyle! Ben je nu zelf heel benieuwd geworden, kun je wel dat extra zetje gebruiken om een blog te starten? Het ebook is te koop voor €19,99 inclusief BTW en een gratis feedback ronde van Esmee.

Wat ik er zelf als ervaren blogger van vind?


Voor mij als blogger die inmiddels al 6 jaar blogt staat er eigenlijk geen nieuwe informatie over in. Eerlijk gezegd staat er in het ebook wat ik zelf vorig jaar schreef meer informatie over tarieven, bedrijven en pr bureaus die je kunt benaderen voor samenwerkingen. Maar ik schreef dan eigenlijk ook een ebook voor bloggers die al bezig waren en graag de dingen willen weten waar andere bloggers nogal vaag over deden (link vind je hier!).
Maar ben je een beginnend blogger of denk je er aan om te gaan bloggen dan heb je erg veel aan de informatie van Esmee. De eerste 6 hoofdstukken ga je als beginnend blogger het meeste aan hebben, Esmee neemt je stap voor stap mee met het opzetten van je wordpress blog en hoe je je aller eerste artikelen schrijft.

Kan jij wel wat extra informatie gebruiken bij het bloggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Ik wil bloggen van Esmee Lifestyle! (Aanrader!)

  1. Ik zou idd wel wat info kunnen gebruiken voor het bloggen, maar ik probeer de info wel in te winnen door ze veel te lezen van anderen. Jij bent daar een voorbeeld van. Hoop dat ik er wat van kan leren. Vind €20 namelijk een beetje zonde van m’n geld.

    1. Vooral als beginnend blogger heb je veel aan de informatie in het ebook van Esmee. Zelf heb ik ook veel informatie kunnen halen uit andere blogboeken (en zelfs na 6 jaar bloggen leer ik daar nog steeds van!). Vooral ‘Wetboek voor bloggers’ is een aanrader om eens te gaan lezen. En op mijn blog staat ook veel artikelen over bloggen waar je zeker iets aan kunt hebben 🙂

Comments are closed.