Ik wens jou… + Mijn januari planning

Een nieuw jaar staat aan onze voeten. We beginnen nieuwe avonturen, worden een jaartje ouder en proberen van elke dag te genieten. Ik wens jou een heel mooi 2017, en schreef speciaal voor jou hier een artikel over. En deel onderaan het artikel mijn nieuwe planning voor de maand Januari. Daarin vertel ik onder andere welk soort artikelen er online gaan komen.

Wat dit nieuwe jaar ons gaat brengen dat weten we nog niet. Wat er allemaal op mijn pad gaat komen blijft ook een verrassing. Ik weet wel dat ik jullie een heel mooi, en liefdevol nieuw jaar wens.

Ik wens jou..

Alle dromen die je hebt kunnen dit jaar wel eens gaan uitkomen. Althans dat hoop en gun ik jou echt. En niet alleen vandaag hoop dat ik voor jou, maar elke dag van het hele jaar. Heb jij goede voornemens? Ik eigenlijk niet echt, alhoewel, ik heb er wel 1. Dat ik dit jaar (2017) op mezelf kan gaan wonen. Ik wil niets liever dan op mezelf wonen, en wil dat dit jaar echt voor elkaar krijgen. Dat is eigenlijk de enige wens die ik heb. En verder laat ik het jaar wel op me af komen. Ik ga geen plannen meer maken, want die komen toch niet uit.

Nieuwe planning Januari

Een nieuw jaar, en een nieuwe planning. Nou wilde ik mijn planning niet perse veranderen, maar omdat ik volgende week weer met de Wie is de mol blogs begin (omdat het seizoen weer gaat beginnen). Besloot ik om mijn planning dan tot die tijd even iets aan te passen. Daarna wil ik de ‘gewone’ planning weer aanhouden.

De nieuwe planning
Maandag: Persoonlijk / outfit
Dinsdag: Molblog
Woensdag: Lifestyle
Donderdag: Samenwerkingen / nagellak
Vrijdag: Food
Zaterdag: Beauty reviews
Zondag: Lifestyle / bloggen

De donderdag zal een soort van afwisseling blijven. Mocht ik samenwerkingen hebben komen die normaal gesproken altijd op donderdag online. Maar omdat ik niet veel nagellak meer heb om te reviewen, ga ik af en toe op de donderdag ook ander soort artikelen plaatsen. Waarschijnlijk komen ook de Hersenspinsels op de donderdag. Met de Food artikelen blijf ik doorgaan, ondanks dat die niet goed bekeken worden. Zelf vind ik het leuk om te delen, en eigenlijk maakt het me niet uit dat het niet echt bekeken wordt. Als ik het zelf maar leuk vind om te delen, en schrijven. En verder pak ik mijn blog tips weer op. Heb daar al aardig wat ideetjes voor liggen, en dus tijd om die uit te gaan werken! Hopelijk kan ik anderen hierdoor helpen, want ik deel graag mijn minimale kennis hierover.

Vraag: Naar welke artikelen kijk jij het meeste naar uit?

Volg:

5 Reacties

 1. 1 januari / 12:21

  Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! -x-

 2. 1 januari / 15:12

  Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen! Ik hoop dat je droom uitkomt en je dit jaar een plekje voor jezelf vind 🙂

  • 2 januari / 09:26

   Wat lief, dankjewel! Ik wens jou ook het allerbeste toe voor 2017!

 3. 1 januari / 15:58

  De beste wensen! Ik hoop dat je dit jaar op jezelf kan gaan wonen, wat je graag wilt. Succes met je blog verder en welke artikelen ik het meeste naar uitkijk? Waarschijnlijk je lifestyle blogs, die vind ik overal het leukste om te lezen 🙂

  • 2 januari / 09:27

   Dankjewel! Ik wens jou ook het allerbeste toe dit nieuwe jaar.