Ik stond met mijn webshop op een Fair!

natural blooming markt

Hoe cool, ik stond namelijk met mijn webshop assortiment voor het eerst op een Fair! En dat was echt ontzettend leuk, sterker nog ik wil dit elke maand gaan doen! Maar hoe verliep nou deze eerste Fair en wat heb ik heb van geleerd?

Op Koningsdag 27 april 2023 stond ik met mijn webshop op een Fair. Namelijk de Oosterhof Fair in Rijssen met een kraam van 4 meter vol met edelstenen en mineralen. En dat was zoveel leuker dan ik va tevoren had gedacht. Het voelde zo natuurlijk!

Hoe ging deze eerste Fair?

Zonder al te veel details te delen, kan ik wel zeggen dat ik in de 6uurtjes dat het duurde 108 bestellingen aan de kraam heb gehad. Ontzettend veel natuurlijk! Dat verbaasde mij echt ontzettend, omdat het én mijn eerste fair was én het was in Rijssen met koningsdag en had totaal geen idee of het wel zou lopen. En of het liep!


Zo vergeet ik bijvoorbeeld nooit meer de eerste verkoop, een amethist sculptuur van 23,50euro. Dat zijn momenten die je bij blijven, mijlpalen die ik mag toevoegen aan mijn webshop avontuur, mijn ondernemerschap!
Die dag heb ik ontzettend veel geleerd, dingen die ik mee kan nemen naar de volgende fair/beurs/markt. Want ja, die staan al gepland! Direct na koningsdag ben ik op zoek gegaan naar plekken waar ik kan gaan staan met een kraam. En zo vond ik een aantal toffe events waar ik mijn assortiment aan meer mensen mag gaan laten zien. Heel erg veel zin in!

Misschien zie ik jou wel op één van deze events. Die ik overigens aankondig op instagram en op de website!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.