Ik maakte mijn eigen agenda met Studentendrukwerk!

agenda studentendrukwerk

Nu de scholen weer zijn begonnen en de zomervakantie echt verleden tijd, is het tijd om te gaan plannen! Hoe kun je beter plannen dan met een eigen agenda? Ik maakte mijn eigen agenda met Studentendrukwerk en dit is hoe hij is geworden!

Dat ik fan ben van Studentendrukwerk is je vast niet ontgaan! Regelmatig werk ik met hun samen en ik laat daar ook mijn eigen visitekaartjes en bedankkaartjes drukken. Dit keer maakte ik mijn eigen agenda en ik vertel je graag meer over hoe je dit precies kunt doen maar ook hoe mijn eigen agenda geworden is.

Een eigen agenda maken met Studentendrukwerk?

agenda studentendrukwerk
De online editor van Studentendrukwerk is super simpel, zoals je ook in mijn andere artikelen hebt kunnen lezen. Zo kun je bijvoorbeeld ook je eigen kleding bedrukken!

Ik ging aan de slag met de online editor en in nog geen uurtje was mijn agenda klaar om te bestellen. Je kunt kiezen uit A6 en A5 formaat. Nu heb ikzelf best wel wat ruimte nodig in een agenda om alle dagtaken in op te schrijven, dus ik ging voor het A5 formaat. Daarnaast heb je  nog de keuze uit een jaaragenda of een schoolagenda. Het grootste verschil daarin is, dat je bij een schoolagenda ook je cijfers per vak kunt invullen. Die heb ik zelf niet nodig, dus koos ik voor een jaaragenda.

Even mijn agenda informatie op een rij:
– 144 pagina’s
– A5 formaat
– Dubbelzijde full color
– 150grams papier
– Mat transparant voor + achter
– Standaard metaal wire-o
agenda studentendrukwerk

Een kijkje in mijn agenda


Allereerst de voorkant van de agenda, daar koos ik voor mijn eigen foto met een amethist cluster uit mijn eigen webshop. Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij verrast ben met de kwaliteit van de afdruk! Als je de agenda openslaat kom je op een pagina waar je je eigen gegevens kunt invullen (naam, adres etc). De agenda begint in week 52 van 2022 en je kunt dus vanaf 26 december beginnen met de agenda. Je hebt zo’n 6 schrijflijntjes per dag om alle notities op te schrijven. Daarnaast bevat om de andere pagina ook een notitie vak aan de rechterkant. De pagina’s ertussen die geen notitie vak hebben, daar kun je je eigen foto’s aan toevoegen. Dit heb ik zelf ook gedaan en ik heb gebruik gemaakt van quotes en foto’s van mijn edelstenen. Daarnaast heb je na elke maand ook een dubbele pagina (dus een linker pagina en een rechter pagina) waar je je eigen foto aan kunt toevoegen. Ik koos hier voor afbeeldingen uit de beeldbank van Studentendrukwerk. Met een reden want ik wil namelijk deze pagina’s gebruiken om mijn doelen voor de komende maand op te schrijven en een kleine terugblik te schrijven.
De agenda stop in week 52 op 31 december die toevallig ook nog eens op een zondag eindigt. Je sluit af met een dubbele foto pagina zoals elke maand. Daarna volgen nog 2 pagina’s met adressen die je kunt noteren en vervolgens 3 pagina’s met lijntjes voor extra notities.
studentendrukwerk

Wat ik zelf vind van de agenda?

De agenda is zoveel mooier dan ik van te voren had gedacht. De foto’s komen heel mooi uit, de agenda is handig in gebruik en je kunt het helemaal personaliseren in de online editor van Studentendrukwerk. De agenda bestelde ik op een dinsdag en vrijdag had ik het pakketje al in huis! En het leuke is, niemand heeft zo’n agenda als dat jij hebt!

Heb jij wel eens je eigen agenda ontworpen? En wat vind je van mijn agenda geworden?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.