Ik maakte een vision board voor 2023!

agenda studentendrukwerk

Januari 2023 is alweer 20 dagen jong, maar het is nooit te laat om je dromen uit te werken! Ik maakte een vision board voor 2023 met mijn belangrijkste doelen voor dit jaar. Waarom juist een vision board en wat ik daar dan zoal in heb verwerkt, dat vertel ik je graag in deze blog!

Op 1 januari deelde ik al een groot deel van mijn doelen voor dit nieuwe jaar. Waarom dan juist nog een vision board als ik mijn doelen al op papier heb gezet? Heel simpel, een vision board gaat ervoor zorgen dat ik altijd herinnerd word aan mijn doelen. En of het zichtbaar is! Mijn bureaublad afbeelding op mijn computer is omgetoverd tot mijn vision board, zo wordt ik elke dag meerdere keren gemotiveerd om te werken aan de doelen die ik dit jaar wil bereiken!

Mijn vision board maken

In Canva maakte ik mijn vision board met daarop mijn belangrijkste doelen voor 2023. Een aantal dingen kan ik we delen maar veel van mijn doelen houd ik liever prive omdat die niet interessant zijn om te delen hier.

Ik maakte 3 ‘Top’ Goals. Deze laat ik prive.
Daarnaast maakte ik een kopje met ‘To-do list’ en een kopje ‘Work on’. Mijn to-do list staat voor de doelen die ik moet behalen naast mijn top goals, en mijn work on doelen staat voor de taken die ik moet uitvoeren om de doelen te bereiken.

Een aantal doelen van mijn to-do list en mijn work on lijstje kan ik wel delen.

Voorbeelden zijn:
– 6000 zakjes maken voor de adventskalenders (ik wil namelijk 250 adventskalenders gaan maken en verkopen dit jaar)
– Youtube updaten
– Eigen producten aanvullen
– Musicals bezoeken
– Moestuin gericht aanpakken

Manifesteren en een vision board


Een boek wat ik de laatste weken lees gaat over manifesteren. Hoe bepaalde dingen ervoor gaan zorgen dat dat je wel je doelen haalt. Een vision board daarvoor maken is één van de dingen die ervoor gaan zorgen dat ik in 2023 al mijn doelen ga halen. Door zichtbaar te hebben wat ik wil bereiken, hier elke dag mee bezig te zijn (op een goede manier) ga ik werken aan mijn toekomst. Zoals ik in mijn vision board schreef ‘Believe in the power of your dreams’.
Ik ben ervan overtuigd dat de doelen die ik heb gesteld gehaald kunnen worden zolang ik er zelf maar in blijf geloven en daarvoor werken!

Heb jij doelen voor 2023 of misschien wel een vision board?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.