Ik ging voor het eerst inkopen in Duitsland!

seleniet theelichthouder

Jaa wat een onwijze grote stap, want ik heb voor het eerst ingekocht in Duitsland. Nou ja ik ben dus bij een Duitse groothandel voor edelstenen geweest en heb daar onwijs veel mooie producten kunnen inkopen. Een hele grote stap vind ik zelf, want eerder kocht ik alleen bij Nederlandse groothandels.

De stap naar buitenlandse groothandels vond ik voorheen veel te groot en riskant. Maar nu ik geen kleine ondernemer voor de belasting mee ben vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden. Mijn zoektocht voor Natural Blooming begon in Duitsland, een land dat natuurlijk ook bekend staat om een heleboel mooie edelstenen.

Inkopen in Duitsland

Voor wie het nog niet weet, er is een regio in Duitsland die echt bekend staat als het edelsteen wahalla. De regio rondom Idar Oberstein, staat bekend om zijn mooie parels uit de grond. Dus mijn zoektocht begon daar. Al snel kwam ik uit bij de groothandel waar ik nu mijn eerste bestelling bij heb gedaan. Het is voor mij een kleine ander half uur rijden maar dan kom je ook op een plek waar je echt je ogen uit kijkt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het ligt wel in deze groothandel. Zoveel meer keuze als bij de groothandels in Nederland! Dus ik was onwijs enthousiast en deed een redelijk grote eerste bestelling.
seleniet theelichthouder

Wat ik onder andere kocht:
– Labradoriet schijfjes/zeepstenen
– Agaat schijven
– Amethist theelichten
– Agaat geodes
– Rozenkwarts theelichten
– Agaat eindstukken
– Bergkristal punten
– Suiker dolomiet
– Celestien
– Half gepolijste labradoriet
– Woestijnroos
– Versteend hout schijven
Kleine 20 kilo aan materialen bij elkaar. Ik kan dan ook niet wachten om alle mooie stukken op de webshop te zetten en 2021 af te sluiten met een onwijs mooi assortiment. Ergens merk ik aan mezelf dat ik mijn bedrijf nog helemaal niet zo groot vind en dat ik het lastig vind om risico’s te nemen. Maar dit was echt een hele mooie eerste stap naar iets nog groters, als opstapje naar 2022.

Naar welk item ben jij het meest benieuwd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.