Ik ga iets nieuws proberen!

Ik ga iets nieuws proberen, iets waar ik al een tijdje over na denk maar niet eerder durfde. Wat ik precies ga doen en waarom dat volgende week al terug te zien is? Dat vertel ik je graag in dit artikel.

Al een tijdje denk ik erover na om iets anders te gaan proberen. Ik blog al sinds 2013 en dat ik al bijna 10 jaar! Tot dat besef kwam ik begin januari. Toen ik een planning aan het maken was over verschillende artikelen die ik dit jaar wil gaan maken. Van die 9 jaar dat ik blog, schrijf ik zeker 6 misschien wel 7 jaar elke dag. 365 artikelen per jaar, en dus ook 365 nieuwe onderwerpen! Dat x 6 jaar, zijn behoorlijk veel artikelen!

Tijd voor iets nieuws!

Ik ga niet stoppen met bloggen, zeker niet! Maar ik ga wel de komende maand minder bloggen. Niet omdat ik het niet meer leuk vind of omdat ik er geen zin meer in heb. Wel omdat ik merk dat ik tijd te kort kom in combinatie met mijn webshop, dat ik steeds meer moeite heb om te bedenken waarover ik moet schrijven. Maar mijn grootste reden is omdat de webshop heel veel tijd vraagt. De laatste maanden werkte ik vaak 11 uur per dag omdat ik dan nog een artikel moest maken en ook bestellingen inpakken, nieuwe voorraad uploaden etc. Ik merk dat het mij begint op te breken en dat ik mij daarom ging afvragen hoe ik dit anders kan gaan doen. Om iets meer aan mezelf te gaan denken, niet meer 11 uur per dag te werken heb ik besloten om niet meer 7 artikelen per week te uploaden. In plaats daarvan ga ik naar 4 artikelen per week.

Hoe mijn nieuwe blog planning er uit gaat zien?

Ik ga dus van 7 dagen bloggen naar 4 dagen. Dat betekend ook dat ik wat ga schuiven met de planning. Zo ga ik proberen om mezelf iets meer te ontzien van taken. Want het wordt wel een beetje veel allemaal!

Wanneer komen er artikelen online:
Maandag = persoonlijk of lifestyle
Woensdag = Outfit
Vrijdag = Travel of lifestyle
Zondag = Lifestyle / Overige

Deze planning gaat gelijk in, dat betekend dat vanaf 14 maart 2022 er nog maar 4 artikelen per week online komen. Of dit zo blijft, dat zie ik na een paar weken. Voor nu ga ik deze planning aanhouden en gaat het toch weer kriebelen, dan horen jullie het vanzelf!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.