truitje van Primark
Personal

Ik ben jarig – 24 jaar

Het is vandaag 29 september, en dat betekend dat ik vandaag jarig ben. Ik mag vandaag 24 kaarsjes uitblazen, en een lekker stuk taart eten. Verder doe ik deze dag niet veel speciaals, want tja eerlijk gezegd vind ik het vieren van mijn verjaardag nou niet heel erg leuk meer. Toch wilde ik hier wel even iets over schrijven, want 24 jaar is al een mijlpaal op zich.

Ik ben jarig, 24 jaar geleden kwam ik op deze wereld. Inmiddels uitgegroeid tot een dame (al zeg ik dat zelf), en de nodige dingen mee gemaakt heb in mijn korte leven. Ik inmiddels ook kan zeggen dat ik trots ben op wat ik tot nu toe allemaal heb bereikt. Maar misschien nog wel het meest blij ben met die lieve mensen om mij heen. In het afgelopen jaar heb ik af mogen spreken met onwijs lieve mensen, die veel voor mij zijn gaan betekenen. Rowenia bijvoorbeeld, die mij accepteert zoals ik ben, en waar ik onwijs mee kan lachen en lekker mee kan praten.

Ik ben jarig – 24 kaarsjes uitblazen

Vandaag is het dan zover, echt officieel volwassen. Ik ben jarig, maar anders als normaal voelt het niet. Gek hé, hoe je als kind zo uit kan kijken naar je verjaardag, en je als volwassenen dit je niet veel meer doet. Om toch even stil te staan bij deze gebeurtenis, heb ik geprobeerd om 24 dingen op te schrijven die je nog niet van mij wist. Erg benieuwd welke jij misschien al wel van mij wist! Want dat betekend dat je mij of kent, of mijn blog hebt gelezen.

24 dingen die je nog niet van mij wist?
1♥ Sinds 29 juni heb ik de ziekte van Crohn
2♥ Ik ben dol op alles waar maanzaad in verwerkt is
3♥ Ik een eigen vouwwagen heb, en hier graag mee op vakantie ga
4♥ Inmiddels al 303 verschillende nagellakjes heb
5♥ Mijn blog weer verlengd is met een jaar, en ik nu mijn 3e jaar inga met mijn eigen domein/hosting
6♥ Ik onwijs kan genieten van autorijden
7♥ Treaclemoon echt een verslaving is geworden (inmiddels 18 geuren)
8♥ Ik een zwak heb voor alles met stipjes
9♥ Pools eten echt mijn favoriet is!
10♥ Ik deze winter weer veel tijd aan mijn blog kan besteden
11♥ Ik er over na denk om een thuis studie te volgen
12♥ Ik nog nooit in Disneyland ben geweest
13♥ Soms heel veel inspiratie heb voor een blog, en soms helemaal niets
14♥ Ik heel graag dwergkreeftjes wil in mijn aquarium
15♥ Ik heel erg dankbaar ben oor iedere bezoeker op mijn blog
16♥ Ik door de prednison wel 11kilo was aangekomen (nagenoeg allemaal vocht)
17♥ En dat dit er ook bijna allemaal weer af is!
18♥ Ik alweer bijna klaar ben met werken bij Hellendoorn (nog maar een paar weekjes)
19♥ Ik helemaal weg ben van de buisman koffies.
20♥ Ik helemaal niet van patat en ander frituur spul houd (en dit ook haast nooit eet)
21♥ Ik dit jaar nog maar 1 keer heb gefietst (ik geef mijn rijbewijs de schuld)
22♥ Je mij midden in de nacht wakker mag maken voor Zrazy
23♥ Ik elke reactie lees op mijn artikelen, en dan ook altijd een kijkje neem op jou website.
24♥ Ik het heel lastig vond om deze 24 dingen te verzinnen

Ik denk dat ik nog nooit zolang heb gedaan over het schrijven van een artikel. Inmiddels ben ik ruim 1,5uur verder. Maar dat geeft niet! Ondanks dat ga ik vandaag gewoon lekker genieten van mijn verjaardag, met lieve mensen om mij heen. Of ik iets ga doen weet ik nog niet, wie weet wat deze dag mij brengt.

Hoe vier jij je verjaardag?

7 thoughts on “Ik ben jarig – 24 jaar”

  1. Van harte Carolien!! Maak er een mooie dag van.
    Ik sla mijn verjaardag alrijd over en blijf dus voor altijd 37

Comments are closed.