Ik als blogger

De ‘Ik als blogger’ is eigenlijk een tag met 12 vragen. Maar dit ga ik zelf even anders doen. Geen vragen met antwoorden in een lijstje onder elkaar, maar een verhaal met alle vragen en antwoorden erin verwerkt. Eens een keer iets anders, dan een ‘standaard’ tag invullen.
blogger


In dit verhaal zullen de 12 vragen van de tag verwerkt zijn. De vragen die in dit verhaal verwerkt zijn, staat tevens ook onderaan het artikel, en zijn voor de mensen die ik tag! Mocht je dus nieuwsgierig zijn welke vragen er in deze tag verwerkt zijn, kun je altijd verder naar onderen scrollen!

Ik als blogger
Elke dag ben ik bezig met mijn blog, er gaat praktisch nooit een dag voorbij dat ik niet even iets gedaan heb. Vaak in de ochtend als ik extra vroeg wakker ben, stromen de ideeen voor nieuwe onderwerpen binnen. Als het nog aardig stil is in huis, kan ik dan ook heerlijk op mijn mobiel alvast wat concepten uitwerken, of aanvullen. Ik houd er van dat het stil is als ik bezig ben voor mijn blog. Daarom geen muziek, tv of andere dingen die afleiden. En ook geen eten of drinken, want dat gaat bij mij niet samen met schrijven. Maar niet alleen thuis raak ik geïnspireerd voor mijn blog, ook als ik in de auto zit en we ergens naar toe rijden. Bijvoorbeeld naar de Ikea een paar weken geleden, ik pakte mijn mobiel en opende mijn concepten lijst. Ik maakte een nieuw concept aan en begon te schrijven waar ik op dat moment aan dacht. Werk! Dit artikel kan ik dan thuis nog verder uitwerken en verbeteren en zo ontstaan nieuwe ideeen en artikelen! Op welke dagen ik het creatiefst ben hangt helemaal van de dag en het weer af. Schijnt de zon, dan kan ik zomaar 4 artikelen vooruit schrijven. Maar regent het en is het grauw en grijs binnen dan heb ik moeite met 1 artikel. Schrijven is ontzettend ontspannend voor mij, en daarom zou iedereen het eens moeten proberen. Schrijf over dingen die jij leuk vind, of deel mooie foto’s. Allemaal redenen om een blog te gaan beginnen, maar begin nooit met het idee om er geld mee gaan te verdienen. Die insteek is helemaal verkeerd.

Met mijn blog heb ik al heel veel mooie momenten meegemaakt, zo heb ik bijvoorbeeld hele lieve mensen leren kennen tijdens mijn blog avontuur. Bijvoorbeeld de meiden van de Blogsquad, allemaal lieve meiden en jongen. Maar ook op twitter heb ik regelmatig contact met andere bloggers. Maar niet allen heb ik hele lieve mede bloggers leren kennen, ook heb ik mogen samenwerken met een heleboel mooie bedrijven. Heb ik winacties mogen houden, en een heleboel lieve  reacties van jullie mogen lezen. Ik heb ontzettend veel nieuwe dingen geleerd, niet alleen voor mijn blog maar ook voor mezelf. Wat ik tot nu toe het mooiste vind, vind ik lastig te kiezen. Het gehele proces van begin naar nu vond ik prachtig, en is mij echt waardevol. Ik zou een gat in de lucht springen als ik op een dag de 5000 bezoekers haal, dat lijkt me heel onwerkelijk om mee te maken. Soms ben ik nog wel eens onzeker als ik een artikel online plaats, maar dat is meer omdat ik graag wil dat jullie mijn artikelen ook leuk vinden. Maar over het algemeen ben ik wel tevreden over wat ik online plaats, het zijn mijn gedachtes, en dit is wie ik ben. Vind je dat niet leuk, dan kun je gewoon weg klikken. Ik vraag ook niet dat iedereen mijn blog leuk vind. Dat kan ook niet met zoveel mensen op deze aarde.

En dan rest mij nu alleen nog een aantal lieve mensen te taggen die deze tag over mogen nemen. En dat vind ik deze keer niet zo moeilijk, ik nomineer voor deze tag ; Jolieke, Rowenia, Demi, en Ilona. Veel plezier met invullen dames!

De vragen:
– Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan
– Wat eet of drink jij tijdens het bloggen
– Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger hebt geleerd
– Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
– Wat zou je nog willen bereiken als blogger
– Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
– Heb jij veel contact met collega bloggers
– Wat voor muziek of welke tv zenders heb jij het liefst aan onder het bloggen
– Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen
– Waarom zou iemand een blog moeten starten
Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Ik als blogger

  1. Leuk, ik sta er een beetje hetzelfde als jij in! Goed weekend…..en veel plezier vanavond…..ik kan weer niet lol.

    1. Heej Nancy! Haha leuk om te horen 🙂 Ik ben gelukkig net thuis, dus mooi op tijd voor wie is de mol 🙂 hihi. Jammer dat het jou weer niet lukt. Dinsdag is de laatste molblog te lezen op mijn blog!

Comments are closed.