Iglo roerbak sensatie – pasta met kipfilet

Iglo roerbak sensatie

Af en toe probeer ik iets nieuws uit wat ik heb gezien op tv of op internet. Zo ook de iglo roerbak sensatie. Je hebt verschillende smaken en soorten, en 1 zak is voor 1persoon. Hoe smaakt het, is het genoeg, en zou ik het weer kopen?

In het vriesvak zag ik de iglo roerbak sensatie pasta met kipfilet liggen. Ik ben dol op pasta, en kipfilet is mijn favoriete vlees. Die combi is dus al perfect, maar samen in een pasta met spinazie en boursin? Dit schreeuwde dus om uitgeprobeerd te worden. Zo gezegd zo gedaan, en het ging mee in mijn winkelmandje.

Iglo roerbak sensatie pasta met kipfilet

Iglo roerbak sensatie
Volgens de verpakking moet je alles in een pan doen met 4eetlepels water. Dit deed ik, en liet het warm worden, terwijl ik bleef roeren. Ik vond het meteen al wat waterig worden. Ik zou dus zeker de volgende keer niet alle eetlepels er al in doen. Maar geleidelijk, dus eerst bijvoorbeeld 2 eetlepels, en als dit niet genoeg blijkt te zijn er nog 1 of 2 eetlepels bij zou voegen. Het duurde zo’n 15minuten tot alles klaar was en ik kon gaan eten.

Iglo roerbak sensatie

De smaak is even iets waar ik aan moest wennen. De spinazie was wel erg lekker, de kipfilet had van mij wat kleiner en fijner gemogen. Nu zaten er zulke grote stukken in dat samen met pasta of spinazie eten niet kon. Of ik deze weer zou kopen, weet ik niet zo goed. Wel zou ik graag nog eens de andere smaken proberen.

Heb jij deze iglo roerbak sensatie al eens geprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Iglo roerbak sensatie – pasta met kipfilet

  1. een enkele keer neem ik ook zo’n maaltijd mee , ander merk als hier
    en ik maak het klaar in de actifry met wat olijfolie , er zit volgens mij genoeg vocht in het pak zelf
    maar eigen keuken is zeker lekkerder
    smakelijke groet

  2. Ja en dat is dus keilekker! Wel wat weinig voor de prijs maar zeker een goed idee als je wat later eet dan normaal en niet meer hoeft te gaan werken zoals ik.

  3. Dankjewel voor je review. Ik was van plan om het ook een keertje te kopen, maar inderdaad.. die grote brokken kip lijken niet echt smakelijk.

Comments are closed.