Ik ben dol op pasta gerechten en de Iglo roerbak sensatie pasta met bospaddenstoelen is echt een hele goede aanrader. Tagliatelle con funghi porcini en dat allemaal zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, kunstmatige smaak of kleurstoffen. Klinkt als muziek in mijn oren, zeker omdat niets qua rommel is toegevoegd en het allemaal eerlijke producten zijn. Daarbij is dit gerecht ook vegetarisch en dus ook voor een grote doelgroep geschikt!
Eerder probeerde ik al een ander gerecht uit van de Iglo roerbak sensatie en ook die beviel erg goed. Spinazie en pasta is ook een echte aanrader als je het aan mij vraagt, maar deze met bospaddenstoelen is ook zeer de moeite waard. Ben je niet zo van de pasta maar heb je liever een aardappel gerecht, ook daar probeerde ik er één van uit! Maar in dit artikel heb ik het graag over de pasta met bospaddenstoelen want mensen dit is lekker!!
Bospaddenstoelen?
Misschien is het wel fijn voor jou om te lezen wat de ingrediënten zijn van deze kant en klare maaltijd die je enkel met 4 eetlepels water moet verwarmen, zo’n 8 minuten op matig vuur. De smaakvolle combinatie van een romige saus en de verse tagliatelle is echt een top combinatie. Gebaseerd op een Toscaans recept! En in een kleine 10 minuten heb je een heerlijke maaltijd, die smaakvol en vooral voedzaam is.
Ingrediënten:
Champignonsaus (champignons agaricus bisporus – magere melk, room, zonnebloemolie, ui, water, eekhoorntjesbrood boletus edulis fam., harde kaas, rijstzetmeel, knoflook, tarwemeel, peterselie, rozemarijn, zwarte peper), gekookte verse tagliatelle (harde durum tarwemeel, water, ei, zonnebloemolie, zout), paddenstoelen (bundelzwam pholiota nameko, champignon agaricus bisporus), ui.
Wat ik er nou echt van vind?
Begrijp mij goed, ik maak het liefst alles zelf en dan vooral zonder conserveringsmiddelen. Maar af en toe heb je geen tijd of zin om te koken en dan is een kant en klare maaltijd wel een uitkomst. Hoe mooi is het dan er kant en klare maaltijden zijn waar geen rommel in is verwerkt. Eerlijk is eerlijk, sinds de diagnose Ziekte van Crohn ben ik oplettender wat ik eet. En daarbij is mijn doelstelling om zo min mogelijk tot geen conserveringsmiddelen E-nummers te eten/tot mij te nemen. Niet altijd even haalbaar, maar ik let er wel op! En naast dit alles zijn de maaltijden van Iglo roerbak sensatie gewoon onwijs lekker! Of dat nou komt doordat er geen toevoegingen bij zitten (ik denk zelf van wel)?
Ik zou dit gerecht net zoals de andere gerechten die ik al heb uitgeprobeerd zeker weer kopen. Al koop ik ze dan wel liever in de aanbieding want ze zijn nogal prijzig vergeleken met andere kant en klare maaltijden. Al heb ik er zeker meer geld voor over als er geen troep in mijn eten zit! Het is en blijft uiteindelijk beter voor mijn gezondheid.
Heb jij wel eens een maaltijd van de Iglo roerbak sensatie uitgeprobeerd?
Ik koop deze ook regelmatig in de aanbieding inderdaad. Als mijn vriend er niet is en ik ben alleen met de kinderen nemen we vaak een zak met zalm/spinazie pasta en nog een andere zak zoals deze erbij. Ben ik snel klaar en het is ook weinig afwas (Ik heb helaas geen vaatwasser)
Deze is idd erg lekker.Ik vind die aviko maaltokd rundereepjes aardappeltjes en boontjes ook zo lekker is maar €2.30 ofzo uit de vriezer ook kant en klaar.Ik kook het liefste elke dag maar idd soms ben je moe of geen zin dan super handig