Iglo roerbak sensatie – Aardappeltjes met groenten & kipfilet in honing mosterdsaus

Mijn zoektocht naar voedsel zonder chemicalien, conserveermiddelen en andere rommel was een heel karwei. Tot ik voor de koeling in de supermarkt stond en daar de Iglo roerbak sensatie verpakkingen zag liggen. De aardappeltjes met groenten kipfilet in honing mosterdsaus zag er onwijs lekker uit. Tijd uit uit te gaan proberen!

De zakken zijn perfect voor 1 persoon en fijn als je even snel wilt eten maar geen tijd meer hebt om zelf een maaltijd te maken. Het is niet zomaar een ongezonde kant en klare maaltijd, daar er geen E-nummers en conserveringsmiddelen in zijn verwerkt. Voor iedereen die overgevoelig is voor deze chemische rommel (waar ik zelf ook overgevoelig voor ben, ben ik van overtuigd!) zijn dit soort maaltijden echt een uitkomst. Uiteraard is het nog altijd beter om het eten helemaal vers te maken maar met de Iglo roerbak sensatie maaltijden hoeven we niet bang te zijn voor ongezonde maaltijden die ook schadelijk zijn voor de gezondheid.

Aardappeltjes met groenten

Aardappeltjes met groenten en kipfilet in honing mostersaus
Een gerecht zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, kunstmatige smaak of kleurstoffen. Klinkt perfect toch? Althans voor mij wel!
In 9 minuten zet je een 1 persoonsgerecht op tafel met 200 gram groenten. Door de diepgevroren inhoud van de verpakking in een pan te doen en er 6 eetlepels water aan toe te voegen en te verwarmen. Het verwarmen doe je al roerend zo’n 9 minuten op matig vuur tot de saus in de gewenste dikte is. Daarna kun je gaan opscheppen en genieten van een hele lekkere maaltijd. De combinatie van aardappelpartjes, worteltjes, boontjes, ui,  spinazie en malse kipfilet in een honing mosterdsaus vind ik echt perfect bedacht en oprecht erg lekker. Dit zou ik zo weer kopen!

Aardappeltjes met groenten en kipfilet in honing mosterdsaus

Hoe ik deze maaltijd heb ervaren?


Toen ik zag dat er aardappeltjes in dit gerecht zaten was ik wel een beetje huiverig of ze wel echt gaar zouden zijn en het niet te hard zou blijven. Maar na het volgen van de bereidingswijze was is zeer verrast. Het is een voedzame maaltijd met veel smaak en niet te veel zout (wat je ook vaak ziet bij kant en klare maaltijden). De honing mosterdsaus valt reuze mee en zelfs als je niet van mosterd houd is dit een prima maaltijd voor jou! Ik ben ook geen mosterd fan en moet er echt een bui voor hebben maar in deze maaltijd vond ik het oprecht erg lekker.

De maaltijden van Iglo roerbak sensatie zijn bij iedere supermarkt te koop en liggen in het vriesvak. Prijzen variëren tussen de 2,90 en 3,99 al zijn de maaltijden regelmatig in de aanbieding voor 2 voor 5/6 euro.

Heb jij al eens een Iglo roerbak sensatie maaltijd uitgeprobeerd?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Iglo roerbak sensatie – Aardappeltjes met groenten & kipfilet in honing mosterdsaus

Comments are closed.