Iedereen wil een beetje korting tijdens het shoppen!

sparen en besparen

Misschien wel iets typisch Nederlands, maar iedereen wil toch wel een beetje korting tijdens het shoppen. Zelf kijk ik ook altijd even op verschillende sites of het nog voordeliger kan. Ik heb nu iets tofs gevonden waarmee je kan besparen in de vorm van cashback! Een cashback platform waar je niet alleen unieke kortingscodes vind maar ook geld terug krijgt als je via hun een bestelling plaatst.

Het leven is al duur genoeg en daarom vind ik het altijd een uitdaging om te shoppen met korting. Bij Shopkorting.nl kun je shoppen bij ruim 1.600 bekende winkels als vtwonen, Mediamarkt en Bol.com. Het is 100% gratis en je kunt je gespaarde tegoed uit laten betalen wanneer je maar wilt. Is dat niet super fijn?

Altijd op zoek naar iets voordeligs!

Of ik nu online winkel of echt ga winkelen in de winkel zelf, ik kijk altijd naar items die zijn afgeprijsd of een andere vorm van korting hebben. Ik kan dan ook rustig een item dat ik wel super mooi vind maar te duur vind laten hangen. Zo had ik dat laatst met een hele mooie trui. Ik vond hem prachtig maar echt te duur. Een goede maand later kwam ik weer bij die winkel en zag ik dat diezelfde trui ineens was afgeprijsd naar een heel fijn bedrag. Toen kon ik hem natuurlijk niet meer laten liggen! En eerlijk, zo werkt dat bij alles. Niet alleen met kleding maar ook met verzorgingsproducten, meubels, eten, noem het maar op. Ik kijk ALTIJD naar aanbiedingen.
shopkorting

Shoppen wordt alleen maar leuker!

Ik was al bekend met verschillende websites waar je cashback krijgt als je via hun besteld, maar shopkorting kende ik nog niet. Tijd dus om uit te proberen!

Zo werkt shopkorting: Login of meld je aan op de website, klik en bezoek de winkel zoals je dat normaal ook doet, ontvang exclusieve korting op je aankopen!

Er zijn verschillende categorieën waarop je kunt zoeken, maar je kunt ook per winkel zoeken. Er zijn pagina’s met dagaanbiedingen, acties en kortingscodes die je allemaal kunt gebruiken. De website is vrij overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.
Op deze manier kun je behoorlijk wat geld besparen en dat vinden we allemaal wel fijn toch?

Ga jij wel eens op zoek naar kortingsacties of kortingscodes?

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Iedereen wil een beetje korting tijdens het shoppen!

Comments are closed.