Idee met plakfolie

Een tijdje terug werd ik benaderd door Webcompanies of ik wilde samenwerken. Dat leek me een leuk idee, want tja ik houd van knutselen, en lekker creatief bezig te zijn! Vandaag laat ik een hele leuke en simpele do it yourself zien aan jullie, en vertel ik jullie wat meer over deze leuke samenwerking! Een idee met plakfolie.
DIY met plakfolie

De webshop
Zoals ik al vertelde in de intro werd ik een tijdje geleden benaderd door het bedrijf Webcompanies. Dit is een bedrijf die meerdere webshops onder zich heeft, met allerlei soorten producten. De webshop waarmee ik deze samenwerking aan ging is Plakfoliewebshop.nl.  Dit is een leuke en overzichtelijke webshop waar je zoals de naam zegt, verschillende soorten plakfolie kunt kopen. Ik ging op zoek naar wat leuke spulletjes voor een DIY en kwam zo op het idee voor deze DIY vandaag!
Ik ging snuffelen op de webshop en kwam al gauw uit bij de gewone plakfolies. Die je hier kunt vinden.

Mijn DIY met plakfolie
Ik ga mijn nachtkastje / bijzettafeltje beplakken met plakfolie, want er zitten wat lelijke plekken op, en die wil i doormiddel van de plakfolie verbergen!

Wat heb je nodig?
– Een tafeltje
– Plakfolie
– Een doek om te wrijven

_DSC3896-001 _DSC3895-001
Mijn nachtkastje / bijzet tafeltje is wit en komt van de Ikea. Het is het welbekende 5euro tafeltje! Ik vind hem erg fijn en ik heb in mijn uitzet ook nog 2 van deze tafeltjes staan. Ik kan dus later als ik op mijzelf ga wonen de tafeltjes met dezelfde plakfolie beplakken, want ik heb 3 van deze stukken van 45x50cm.

Wat ga je doen?
Zorg ervoor dat je ondergrond vet en stof vrij is. En droog natuurlijk! Daarna kan het plakken beginnen. Het is erg simpel, en als je er een luchtbel in hebt zitten trek je het folie gewoon een stukje terug. Erg fijn aan deze folie is dat hij makkelijk is aan te brengen! Ik ben er van overtuigd dat echt iedereen dit kan!
plakfolie
Ik koos ervoor om het plakfolie in het middel van het tafeltje aan te brengen. Kijk je mee naar het leuke eindresultaat?

tafel met plakfolie
Het printje pas echt heel erg goed bij  mijn kamer! Ik heb zoals je op de achtergrond kan zien, ook dit stipjes behang en het wit komt overal terug in mijn kamer! De bloemen geven het geheel kleur en vrolijkheid! Ik vind het zelf echt heel erg fijn. Je kan het gewoon met een nat doekje blijven afdoen. En je hebt nauwelijks dat de plakfolie er bovenop ligt. Juist omdat het ook redelijk dun is. Erg fijn vind ik zelf!

En zeg nog zeg, het staat toch een heel stuk vrolijker zo!
Hebben jullie wel eens ergens plakfolie voor gebruikt? En waarvoor dan?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Idee met plakfolie

    1. Dankje! Ja een stuk vrolijker ook! En gelijk de lelijke beschadigende plekjes weggewerkt! Tafeltjes ziet er weer als nieuw uit! x

Comments are closed.