Huishoudbeurs & IJmuiden avontuur
Personal

Huishoudbeurs & IJmuiden avontuur

Zaterdag 24 februari was het zover. Samen met mijn ouders ging ik gezellig een dagje naar de huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Omdat we nou niet echt dichtbij Amsterdam wonen, hadden we een behoorlijke rit erop zitten voordat we aankwamen. Ik neem je gezellig mee terug naar deze dag. Na de huishoudbeurs gingen we ook nog naar IJmuiden!

Het is 2 jaar geleden dat ik samen met mijn moeder naar de Huishoudbeurs ben geweest. Dit keer ging mijn vader ook gezellig mee en maakte we er een gezellig dagje weg van! Ik besloot mijn camera mee te nemen om iets vast te leggen en ook al is het maar heel kort, toch wil ik het met je delen.

Huishoudbeurs

Laat ik eerst zeggen dat ik normaal gesproken niet zo houd van dit soort gelegenheden. Maar goed, je bent er even uit en dat is toch wel fijn. We waren dan ook na 2uurtjes weer terug bij de auto. Ik kocht een pot nutella voor 3 euro, een setje heksenkaas en heksenboter voor 3 euro en 3 remia sauzen voor 2,50 euro waar ik nog een gratis verse hamburger bij kreeg. Voor de rest kreeg ik nog een aantal gratis producten zoals een kiwi tas en uitlepel voor de kiwi, een zakje met mix voor burritos, een blikje met ice tea, 2 soorten ontbijtkoek, en een etos shower cream. Een heleboel tassen van onder andere etos woezel en pip, kiwi en remia.

IJmuiden avontuur

Vroeger gingen we een paar keer per jaar naar IJmuiden. Maar de laatste jaren komen we er nog maar weinig. Beter gezegd nog, de laatste 3 jaar zijn we niet meer geweest! Tijd dus om weer eens lekker uit te waaien en lekker even naar het strand te gaan. Het was wel erg koud, maar zo lekker! En ik nam mijn metaaldetector mee, vandaar mijn IJmuiden avontuur. Helaas vond ik op wat spijkers/schroeven een blikje, een tent haring en nog wat ander rommel na helemaal niets interessants. Geeft niet, ik heb toch wel mooi een steentje bijgedragen aan het helpen van de natuur!

Ook gingen we nog even naar de spotterplek bij schiphol waar we eigenlijk altijd langs gaan als we richting IJmuiden gaan. Heerlijk even vliegtuigen kijken en we hadden geluk, want de baan vooraan was open en in gebruik!

Ben jij wel eens naar IJmuiden geweest?

4 thoughts on “Huishoudbeurs & IJmuiden avontuur”

  1. Jaren geleden ben ik een keer naar de huishoudbeurs geweest, maar die drukte daar! Dat is best jammer, want de stands zijn best leuk. In IJmuiden woont mijn zwager, maar wij komen er nooit. Vaak zien wij hem bij mijn schoonvader. Volgende keer ook eens het strand daar verkennen ๐Ÿ™‚

Comments are closed.