How to blog | Negatieve reacties op je blog

werkplek
Als je blog groter wordt dan is de kans groot dat je last krijgt van Negativiteit op je blog. Gelukkig heb ik er zelf nog maar weinig mee te maken gehad, maar toch wil ik je vandaag tips geven om hiermee om te gaan. In alweer het 9e artikel van de serie ‘How to blog’ vertel ik je hier meer over.

Negatieve reacties op je blog

Natuurlijk is het niet leuk als je negatieve reacties krijgt op een artikel dat je hebt geschreven. Maar realiseer je dat niet iedereen alles leuk vind. Helaas zijn er altijd mensen die dat nog even moet bevestigen, en een nare reactie op je blog achterlaten. Zelf zou ik zoiets nooit doen, want als ik iets niet leuk vind om te lezen klik ik gewoon weg. Helaas is niet iedereen zo, en zal je als je blog groter wordt hier rekening mee moeten houden.
the power of make-up
In het echte leven kan ook niet iedereen door 1 deur helaas, en dat is online ook zo. Je moet voor jezelf kiezen wat je raakt of niet. Ik probeer me het zo min mogelijk aan te trekken als iemand gemeen doet. Dat is natuurlijk niet zo makkelijk als dat het hier staat, maar toch wordt ik er een stuk sterker in. Ik kan je alleen mee geven dat als er 1 bepaald persoon steeds herhaaldelijk negatieve reacties blijft plaatsen je hem via een ip adres kunt blokkeren. Of dat mogelijk is bij andere providers dan wordpress weet ik niet, maar wordpress heeft hier een speciale zwarte lijst voor.

Eerder schreef ik al blogtips voor jullie. Heb je die gemist, of wil je ze gewoon nog even terug lezen? Hieronder staat een lijstje met alle tips die ik tot nu toe heb geschreven.
How to blog; Starten met een blog
– How to blog; Het begin, en nu?
– How to blog; Je blog & social media
– How to blog; Volgers en/of bezoekers
– How to blog; Essentials bij het bloggen
– How to blog; Beeldmateriaal
– How to blog; Planning en vaste dagen

How to blog; Geen inspiratie

Vraag: Heb jij wel eens iets negatiefs meegemaakt op je blog?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “How to blog | Negatieve reacties op je blog

Comments are closed.