Houten decoratie

houten decoratie
Op pinterest kom je overal hele mooie houten decoratie tegen. Vandaag laat ik je zien hoe je heel makkelijk deze waxinelichtjes houder maakt van hout. De materialen heb je vaak al in huis, en zijn anders simpel uit de natuur te halen.

Wat heb je nodig voor deze DIY?

– Houten takjes
– Touw
– Een nep roosje of iets anders
– Een glazen potje

houten decoratie
Zoals je kan zien heb je maar heel weinig nodig! Ik gebruikte een glazen potje waar eerder al een kaars in heeft gezeten. Nu kun je het makkelijk gebruiken voor een DIY. In het bos zocht ik vorig jaar een heleboel kleine houtjes. Deze moet je goed laten drogen en zorgen dat het zand er van af is.

houten decoratie
Ik deed de wat langere houtjes aan de achterkant en de kleintjes aan de voorkant. Zet de houtjes wat schuin tegen het glazen potje zodat ze blijven staan en je het touw er stevig omheen kunt wikkelen. Zorg dat het touw er strak om het hout zit want anders kun je het niet optillen. Omdat ik hem nog niet helemaal af vond, besloot ik er nog een roosje aan de voorkant vast te maken.

In zo’n 10 minuten heb je dit al klaar, het is erg makkelijk en iedereen kan dit maken!
handtekening carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Houten decoratie

    1. Dankje! Ja zonder roosje vind ik het persoonlijk iets minder mooi, dat roosje maakt het gewoon echt helemaal af! x

    1. Dankje! Vind hem zelf ook erg schattig door het roosje, en het staat zo leuk op mijn witte kast, zeker als er een brandend theelichtje in zit 🙂

Comments are closed.