Horrify | De engste streamingdienst van Nederland!

horrify, into the dark

We kennen natuurlijk allemaal Netflix, Videoland en Disney+ maar ken jij Horrify al? De engste streamingdienst van Nederland met een breed aanbod aan gruwelijke horrorfilms en series. Ben jij die ene durfal die al een glimlach op zijn gezicht krijgt als je denkt aan horror, waarbij het niet eng genoeg kan zijn? Dan ben ik op zoek naar jou! (psst, onder aan het artikel vind je de winactie!!)

Ben jij een echte horrorfan en ben je op zoek naar films en series waarbij je de kriebels krijgt? Op Horrify vind je horror classics maar ook zeker recente releases die jou avond net even iets spannender maken. En met de ruim 350 films en series die online staan kun je wel even vooruit toch?

Voor echte horror en thriller fans!
horrify, into the dark

Horrify: de engste en spannendste streamingdienst van de Benelux. Horrify bestaat sinds 30 oktober 2018 en is een online video platform voor en door horrorfans. Met de meer dan 350 horrorfilms en series beleef je de perfecte avond. En je bent al een horror fan voor maar €6,95 per maand waarbij je onbeperkt films en series kijkt op alle apparaten!

Ik mocht Horrify zelf uitproberen en als echte horror fan werd ik echt heel erg blij van deze streamingsdienst. Doordat er alleen dit genre op staat hoef ik niet langer eindeloos te zoeken naar een spannende film of serie. Houd jij ook van films en/of series met vampiers, zombies, mysterie, paranormal, of ander soort horror dan is Horrify echt iets voor jou!

Into the dark!
into the dark

Ken jij de holiday horror serie Into the Dark al? Vast niet, maar als echt horror fan hoor je hem wel te kennen! Eerder te zien op Hulu (ook een streamingdienst) en nu voor het eerste in Nederland te zien op Horrify. Deze serie bevat 12 holiday horror stories die elke maand een nieuwe aflevering rondom een feestdag heeft. De eerste aflevering ‘The body’ gaat over Halloween (want die hebben we natuurlijk net achter de rug) en is een super spannend verhaal. Om niet alle details te verklappen zal ik het verhaal van de eerste aflevering heel beknopt uitleggen.

Het gaat namelijk over een Halloweennacht, waarbij een huurmoordenaar het levenloze lichaam van zijn laatste slachtoffer met zich mee sleept. De gasten van een Halloweenfeestje zijn zich niet bewust van een echte moordenaar en dat kan natuurlijk nooit lang goed gaan. Wie haalt het einde van dit Halloweenfeestje?

Op 28 november komt aflevering 2 online met de titel ‘Flesh and Blood’ die over de Amerikaanse feestdag Thanksgiving gaat. Ik kan niet wachten!

Winactie tijd!

En nu natuurlijk het leuke voor jullie lezers/volgers. Ik mag namelijk 3x een jaarabonnement weggeven onder mijn volgers en daarnaast mag ik iedereen blij maken met 1 maand gratis (in plaats van 2 weken!) kijk plezier.

Wat moet je doen om kans te maken op het jaarabonnement? En hoe krijg je de 1 maand gratis Horrify?
1. Like de facebook pagina van Horrify of volg het instagram account van Horrify
2. Ga naar de Actiepagina, vul je emailadres in en klik vervolgens mijn website (liefscarolien.nl) aan.
Op die manier krijg je een maand gratis Horrify en maak je kans op één van de 3 jaarabonnementen!

And that’s it! Geniet alvast van je maand gratis Horrify en ik wens iedereen die mee doet natuurlijk ook heel veel succes met de winactie. De winnaars ontvangen een email! Ga jij genieten van je maand gratis, of is het toch niet helemaal iets voor jou?

Kijken wij straks samen Horrify?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.