Hoe zag mijn hemelvaartsdag eruit?

Afgelopen donderdag was het Hemelvaartsdag, ik had een dagje vrij, en we besloten om die dag iets te gaan doen. Mijn vader had ook vrij, dus gezellig met z’n 3en trokken we erop uit. Hoe zag mijn Hemelvaartsdag eruit? Wat spookte ik allemaal uit, en wat vond ik van deze dag. Dat en meer lees je in dit artikel.

Donderdag was het Hemelvaartsdag en toevallig was iedereen die dag vrij. Samen met mijn ouders besloten we om de nieuwe vouwwagen op de dagcamping te gaan uitproberen. Nog maar een paar weekjes en dan gaan we al op vakantie, en dan moet de vouwwagen natuurlijk helemaal klaar zijn. Een aantal taken die gedaan moesten worden, maar vooral ook even een dagje er tussen uit. Hoe deze dag eruit zag lees je hieronder.

Hemelvaartsdag

Mijn dag begon vroeg. Ik was al rond 7uur wakker, want tja we wilden wel op tijd naar de dagcamping gaan. Het kon nog wel eens druk worden met dat mooie weer. En druk was het zeker, we gingen 9uur weg van huis, en ongeveer kwart over 9 kwamen we aan op de dagcamping de Holterberg. Er stonden toen al gewoon 4 mensen compleet opgezet. Met een klein half uurtje stond de hele tent en konden we gaan insprayen met de waterdicht spray. Ook dat was redelijk snel gedaan en kon het ‘wachten’ tot het doek droog was beginnen. Dat ging vrij snel met de warme temperaturen. Ik heb de vouwwagen ingepakt met alle kampeer spullen die we bij ons hadden. Een aantal dingen kunnen nu gewoon nog niet in de vouwwagen, en die liggen ook gewoon nog thuis.

Omdat ik nieuwe stoelen en tafels had gehaald hebben we die ook in de vouwwagen gelegd. Past precies in het looppad van de vouwwagen. Het lijkt haast alsof we veel meer ruimte hebben dan in de andere vouwwagen. Al is dat waarschijnlijk gezichtsbedrog, want het is ook een jamet en die hebben dezelfde onderstellen. Op de dagcamping kwamen we er wel achter dat we een grotere tafel nodig hadden om aan te kunnen eten. Dus die heb ik afgelopen zaterdag bij Obelink gehaald. (Ja we gingen weer een dagje naar Obelink in Winterswijk!) Helaas bleek bij thuiskomt het product kapot te zijn, terwijl hij nieuw in de doos zat. Gelijk een mail gestuurd, en nu is het even afwachten wat ze gaan zeggen. Er zitten meerdere krassen op, en zelfs een punaise gaatje, en op het blad zie je allemaal vegen zitten alsof iemand de tafel heeft schoongemaakt.

Al met al heb ik een leuke maar zeer warme en vermoeiende Hemelvaart gehad. Laat de vakantie maar komen, al duurt dat nog 7 weekjes. Kan niet meer wachten, hihi.

Volg: