Hoe vind je een jeans die bij je figuur past?

perfecte jeans

Ik vind het altijd bijzonder lastig om een goede jeans of ‘broek’ te vinden. Eentje die goed staat, fijn zit en waar je niet gelijk de hoofdprijs voor betaald. Een jeans die bij je figuur past zit ook een stuk lekkerder dus ging ik op zoek naar tips die jou kunnen helpen bij het shoppen van die ene fijne jeans.

Er is voor iedereen een perfecte spijkerbroek, of je nu dik of dun bent, lange benen hebt of juist hele korte benen, mooie heupen of een klein buikje, het maakt allemaal niet uit! Maar hoe vind je de perfecte jeans of broek bij jou figuur?

Vind die perfecte jeans!

Ik heb allemaal tips verzameld die jou kunnen helpen om de perfecte jeans te vinden. Maar wat is nu eigenlijk de perfecte jeans? Eigenlijk is dat heel simpel, het moet lekker zitten, geeft je een mooie bilpartij, heeft geen moeite met je lovehandles en ook niet met dat kleine buikje! Maar het zorgt er ook voor dat je mooie punten van je figuur worden benadrukt (bijvoorbeeld die mooie lange benen!).

Lange benen
Met lange benen is het goed om te kiezen voor een recht model. Kies bijvoorbeeld voor een jeans met wijd uitlopende pijpen of ga voor een enkel broek. Let wel op dat de lengte goed is! Niet helemaal van de uitlopende pijpen? Kijk dan eens naar een Cambio broek!

Buikje of lovehandles
Yep, hier heb ik dus echt last van na het gebruik van de prednison. Maar het hoort nu eenmaal bij mij en heb inmiddels ondervonden dat een highwaist jeans echt perfect is voor dit figuur. Door de hoge tailleband is er niets meer te zien van het buikje en voel ik mij weer helemaal vol zelfvertrouwen.

Mooie bilpartij
Sommige mensen zijn nu eenmaal gezegend met een mooi paar billen, anderen iets minder. Wil je je billen minder laten lijken is het belangrijk dat je er op let dat de zakken niet te groot zijn en ze er ook recht op genaaid zijn. Ben je juist op zoek naar een broek waarin de billen groter of ronder lijken (omdat je bijvoorbeeld platte billen hebt), kies dan voor details op de broek. Grote zakken, versiersels of borduursels doen het ook altijd goed!

Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem dan eens een kijkje op Jeroen Beekman waar je heel veel keuze hebt en zeker de perfecte jeans voor jou figuur kunt vinden!

Hoe kies jij een jeans uit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Hoe vind je een jeans die bij je figuur past?

Comments are closed.