Hoe verlies je de feest kilo’s?

feest kilo's

Dat je wat aankomt tijdens de feestdagen is zo gek nog niet. Maar hoe kom je van die extra feest kilo’s af? Geen streng dieet, gekke voorwaarden of extreme omstandigheden. Met maar 1 ding kun jij van de feest kilo’s afkomen. Ik leg je uit hoe.

Dat je 2 of 3 kilo aankomt tijdens de feestdagen is helemaal niet gek. Kijk eens wat je allemaal eet en snoept tijdens die dagen. Hoe kom je er vanaf zonder veel moeite en zonder hele ongezonde momenten. Ik geloof niet in diëten, bepaalde dingen laten staan of noem het maar op. Ik ben na de prednison op deze manier afgevallen en dit is niet slecht voor je lichaam.

Hoe verlies je de feest kilo’s

Toen ik door de prednison maar liefst 17kilo aan kwam wist ik niet hoe ik dit er weer af moest krijgen. Het is dan in mijn geval wel voornamelijk vocht, maar toch ben ik er van overtuigd dat het helpt in alle situaties. Het is ook niet schadelijk omdat je lichaam het nodig heeft om afvalstoffen af te voeren. Je zult je wel afvragen waar ik het nu steeds over heb.
feest kilo's

WATER!!

Ik dronk bijna een week lang ruim 3 liter water. Dit hielp mij om van 76,5 naar 65,2 kilo te gaan. Je moet wel extreem veel naar de wc om te plassen, maar het kan verder geen kwijt. Nu vraag je je af hoe ik kom bij 17kilo. Ik woog op m’n zwaarste punt 82kilo. De kilo’s voor het water drinken gingen er spontaan vanaf. Vroeger toen ik extreem veel met mijn gewicht bezig was dronk ik ook heel veel water. Hierdoor had ik geen honger gevoel en at ik minder. Dit deed ik nu niet. Ik at gewoon een ontbijt, lunch en avondeten. Ik snoepte eigenlijk niet, omdat ik daar geen behoefte aan had.

Ben jij wel eens afgevallen door water te drinken?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Hoe verlies je de feest kilo’s?

 1. mogge Carolien
  dat zal dan 3 liter per dag zijn geweest de hele week , dat is veel water ::)
  maar het heeft je geholpen en dat is wat telt

 2. 3 liter water per dag.. jeetje. Dat is veel. Dat vergeet ik dus altijd he, water drinken.
  Misschien moet ik dat maar eens gaan doen.. bedankt voor de tip!

  1. Ja drinken schiet er bij mij ook wel eens doorheen. Toen ik er bij stil stond dat ik veel te weinig dronk, en dus al het vocht vast houdt die ik binnenkrijg, ben ik er bewust op gaan letten. En flesjes van 500ml gaan vullen. Deze gedurende de dag opgedronken, een week lang. Zo kwam ik van alle kilo’s af na het prednison gebruik. Moet er nu ook maar weer eens aan gaan beginnen.

 3. Toen ik nog als serveerster bij de chinees werkte en daar vervolgens mocht eten na werk, voelde ik me altijd ontzettend opgeblazen en was er zo anderhalve kilo bij… Bij mij hielp het ook om veel water te drinken! Ik hield door al het zoute eten meer vocht vast

  1. Ik denk dat het ook met aanleg te maken heeft, en in mijn geval ook echt puur geluk dat het voornamelijk vocht was van de prednison. Al eens de plank challenge geprobeerd? Dat in combinatie met veel water drinken moet echt helpen. Bij de plank span je namelijk al je spieren aan, en door dat elke dag te doen en op te bouwen moet je ook wel kilo’s kwijt raken. Je komt dan qua spieren wel kilo’s aan maar het vet verdwijnt. Proberen zeker waard, ik heb daar 2 jaar geleden ook mooie resultaten mee gehad (toevallig ook een blog over geschreven) Succes in ieder geval!

Comments are closed.