Hoe mijn Yosmo organizer er nu uit ziet

yosmo organizer

Omdat er veel belangstelling blijkt te zijn voor het Yosmo artikel heb ik besloten om hier een update over te schrijven. Hoe gebruik ik heb nu, wat ligt er allemaal in, en bevalt hij nog? Ik laat je onder andere mijn flink uitgedunde make-up stash zien.

Een hele tijd geleden (nu ruim een jaar geleden) toen ik de Yosmo organizer thuis kreeg gestuurd was ik razend enthousiast. Nu ruim een jaar geleden heb ik mijn make-up stash behoorlijk uitgedund, omdat ik het eigenlijk toch niet gebruik. De Yosmo organizer is daardoor ook een stuk leger geworden, en misschien nu zelfs wel een beetje saai. Ik probeer de laatste tijd zoveel mogelijk nieuwe dingen uit te proberen, om te kijken wat leuk en mooi staat. Helaas nog niet een goede balans gevonden hierin.

Hoe mijn Yosmo organizer er nu uit ziet?

Omdat ik veel make-up heb weg gedaan heb ik veel meer ‘ruimte’ in de organizer gekregen. Zo heb ik op de onderste 2 laatjes paletten liggen, het laatje daarboven met foundation en concealer. Het laatje daarboven poeders, en daarboven lipproducten. Op de bovenste plank staan afgewisseld mijn lipsticks, of mijn parfums. Zelf vind ik de parfums er mooier staan, maar is nogal onhandig met schoonmaken.
yosmo organizer

Dat is eigenlijk ook  meteen het enige nadeel van deze kast. Het schoonmaken, het trekt toch best wel stof aan heb ik zelf gemerkt, en als je dan op de bovenste plank bijvoorbeeld parfum neerzet, dan is het toch een beste klus met schoonmaken. De ene keer heb ik dus de plank dicht met enkel mijn lipsticks, de andere keer zet ik de parfum erin. Als de parfum er niet in staat, dan staat het naast de organizer.

In feite zou ik de foundation en poeders bij elkaar kunnen leggen, omdat het beide maar een klein beetje is. Wat ik dan op een lade zou moeten leggen ben ik nog niet over uit. Heb al veel dingen geprobeerd maar het moeten toch ‘kleine’ producten zijn, gezien het smalle lades zijn. Misschien mijn verzameling met maskers, of tubes handcreme. Eigenlijk is de maximale grote wat erin past een reisformaat.

Wat zou jij in deze organizer bewaren?

4 thoughts on “Hoe mijn Yosmo organizer er nu uit ziet

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: