Hoe mijn haren 5 cm groeide in 1 maand!

haarvitamines, haarspullen, haarverzorging

Mijn haren groeide in januari meer dan 5 cm door de speciale verzorging die ik eraan heb besteed. Maar hoe deed ik dat en hoe kan jij ook je haren minimaal 5 cm laten groeien in 1 maand? Ik heb altijd al een grote bos met lang haar willen hebben, na de prednison waren mijn haren en hoofdhuid helemaal van slag en leek het groeien stil te liggen, maar toen…

Toen ging ik vitamines voor mijn haar gebruiken. De Sweetbunnyhare heeft een verpakking met 60 gummies waarin allemaal vitamines zitten die helpen bij de haargroei. Het bevat allerlei multivitaminen en een grote hoeveelheid biotin (1667%) om de haargroei te stimuleren en op gang te brengen. Elke dag neem je 2 gummies die je eerst moet kauwen en vervolgens door slikken.

Sweetbunnyhare vitamines voor het haar

De gummies van Sweetbunnyhare vegan, gluten free, soy free en dierproefvrij! Het gebruik van deze snoepjes viel al snel op bij mijn haar. Het werd zachter, en de haargroei werd echt gestart. Ik maakte een foto op de eerste dag (voordat ik met de gummies begon) en een foto aan het einde (op de dag dat ik de laatste gummie nam) en het eindresultaat mag er meer dan zijn!
Mijn haar groeide meer dan 5 cm in 1 maand. Wat daar misschien ook een klein beetje bij hielp is de shampoo en conditioner van Mary Nila, namelijk de Head & Hail heal kit die ik eerder al reviewde. De combinatie is in ieder geval top want mijn haar groeide er echt van! Het voelt veel voller aan en is ook echt meer dan 5 cm gegroeid zoals je op onderstaande foto’s kunt zien!

Vitamines die in deze gummies zitten?
– Vitamin A 2100 IU / 42%
– Vitamin C 20 mg / 33%
– Vitamin D 400 IU / 100%
– Vitamin E 16.5 IU / 55%
– Vitamin B6 2 mg / 100%
– Folic acid 260 mg / 65%
– Vitamin B12 6mcg / 100%
– Biotin 5000 mcg / 1667%
– Calcium 5.2 mg / 52%
– Choline 40 mcg / 0%
– Iodine 42 mcg / 28%
– Zinc 2.7 mg / 18%
– Inositol 40 mcg / niet meetbaar

Mijn eindresultaat


Ik deelde het eerder al op mijn instagram want ik was natuurlijk heel erg blij met het eindresultaat. Op de foto draag ik dezelfde trui en daaraan kun je al heel goed het verschil zien. Maar uiteindelijk is het ook echt te meten met de centimeter, want die gaf ergens tussen de 5 en 6 cm groei aan. En dat is natuurlijk best veel voor 1 maand. Daarbij is het gebruik van de gummies van Sweetbunnyhare ook heel simpel en fijn in gebruik. Het is net of je een snoepje eet en dat terwijl je dus een heleboel vitamines naar binnen krijgt en daardoor de haargroei stimuleert. Als je lichaam (net zoals die van mij bijvoorbeeld) vitamines minder goed op neemt door bijvoorbeeld een ziekte dan is het nemen van extra vitamines wel een must om gezond te blijven. Tabletten ben ik nooit een fan van geweest maar deze gummies zou ik zo weer kopen. Erg fijn om in te nemen omdat het op een snoepje lijkt en daardoor de vitamines in balans houdt en je lichaam de nodige vitamines kan gebruiken voor bijvoorbeeld de haargroei.

Zie jij het verschil in de eerste en tweede foto?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Hoe mijn haren 5 cm groeide in 1 maand!

  1. Wat een verschil! Ik denk altijd bij dit soort producten dat het onzin is en puur een verkooppaartje is maar het werkt dus echt! Ik ben onder de indruk.

    1. Werkt echt! Dacht het eerst dus ook maar je zag echt gelijk verschil. Haren was veel zachter en minder stug. En groeide echt hard! Nu alweer even zonder maar denk toch dat ik weer een setje bestel.

Comments are closed.