Hoe jij ook het perfecte t-shirt vind!

shirtsofcotton heren tshirts

Vind jij het ook altijd lastig om een t-shirt te kopen en zou je voortaan graag meteen dat perfecte t-shirt kiezen? Dan heb ik een aantal tips voor je, zowel voor vrouwen als mannen! Vanaf nu hoef je nooit meer moeite te doen om een simpel wit t-shirt te kopen, of je nu een ronde hals wilt, liever een v-hals of misschien wel perse van bamboo materiaal! Ik vertel je het geheim.

Shirtsofcotton heeft voor iedere man de perfecte t-shirt in het assortiment. Of dit nu een ronde hals of v-hals heeft er is voor iedereen een perfect wit t-shirt. Of je nu een t-shirt zoekt voor onder je overhemd, polo of trui, de keuze is reuze en ik deel mijn tips hoe jij ook het perfecte t-shirt vind.

Hoe vind je het perfecte t-shirt?

shirtsofcotton heren tshirts
Ik kan mij voorstellen dat je het lastig vind om nu die ene perfect zittende t-shirt te vinden. Ik heb dat bijvoorbeeld met broeken (echt een ramp!). Maar met deze tips koop jij voortaan de goede maat, goed zittende en de ideale pasvorm en maat!

Hoe jij een goed t-shirt koopt die goed zit op je romp en ook comfortabel zit heeft te maken met je lichaamsbouw. Je wilt namelijk niet dat buikje benadrukken maar liever je bovenlichaam (schouders bijvoorbeeld), een t-shirt dat losjes valt en toch een klein beetje strak op de huid zit is de perfect fit. Koop dus nooit een aantal maten groter maar liever eentje die echt bij jou lichaamsbouw past. Meten is weten! Maar hoe meet je dat nou dan? Heel simpel, de lengte van het t-shirt hoort tussen de riem en de broekzak te vallen waardoor je hem makkelijk in je broek kunt stoppen en er niet halverwege uitkruipt als je je hand opsteekt of van zitten ineens gaat staan.

Naast de goede maat en pasvorm is het ook handig om naar de stof te kijken. Je wilt immers wel dat hij super comfortabel is en niet irriteert. Kies je voor puur katoen, synthetische materialen of ga je misschien voor bamboe katoen wat extra zacht is. Daarbij is bamboe katoen ook koel en ademend.

Kort samengevat:
– Kies de goede maat (meten is weten)
– Kies je t-shirt op basis van je lichaamsbouw
– Kies een stof die je fijn vind of aanspreekt voor als je hem online besteld.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor heren t-shirts maar ook voor vrouwen t-shirts. Deze tips kunnen in het algemeen worden toegepast bij het kiezen van een t-shirt. Een t-shirt kan vaak de outfit maken of breken.

Hoe kies jij een t-shirt uit? Of kijk je helemaal niet naar de tips die ik opnoemde?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Hoe jij ook het perfecte t-shirt vind!

Comments are closed.