Hoe je voor 200 euro een week op vakantie kunt!

hoe je voor 200 euro een week op vakantie kunt

Ja ja, het is mij weer gelukt! We gaan dit jaar weer op vakantie voor nog geen 200 euro met 3 personen. Daarom leek het mij leuk om deze tip ook met jullie te delen. Hoe je voor 200 euro een week op vakantie kunt met in mijn geval 3 personen. Het is makkelijker dan je denkt.

De Hema heeft weer een hele toffe aanbieding, maar niet lang! Je kunt namelijk via Hema voor maar 159 euro een midweek of voor 199 euro een weekend naar één van de geselecteerde Landal parken. Daarbij kun je kiezen tussen parken in Nederland, België en Duitsland. Zo kun je dus voor minder dan 200 euro een week op vakantie. En er is nog meer goed nieuws!

Hoe je voor weinig geld op vakantie kunt

Naast dat het al een hele fijne prijs is om voor 159 euro een midweek er tussen uit te gaan, zitten hier ook nog eens de reserveringskosten, bedlinnen en eindschoonmaak bij in. Het enige wat er qua kosten nog bovenop komt is de toeristenbelasting. Zo kun je dus echt voor minder dan 200 euro een weekje er tussen uit. Maar deze aanbieding is er niet lang, namelijk maar tot 29 maart 2020. En het is dan geldig op boeking van 3 april tot 5 oktober 2020. Ook hierbij moet je opletten want het is niet geldig met feestdagen en vakantieperiodes.

Let wel op want je kunt niet op alle parken van Landal terecht met de kortingsvoucher van Hema. Op de website staat precies aangegeven welke parken mee doen met deze actie. Dit zijn bijvoorbeeld 2 parken in België, 8 parken in Duitsland en 13 parken in Nederland.
hoe je voor 200 euro een week op vakantie kunt

Naar welk park wij gaan


Dit artikel is niet gesponsord maar puur mijn eigen bevindingen die ik met jullie deel! Want ik heb namelijk ook gebruik gemaakt van deze toffe aanbieding. Wij gaan er in september een 3e week tussen uit. Dit jaar gaan we al naar Normandië en de Elzas maar daar plakken we gewoon nog een midweekje Nederland bij aan.

Toen ik deze aanbieding zag wilde ik heel graag in mei de 2e vakantie week nog een paar dagen bij boeken, maar helaas valt dan hemelvaart waardoor boeken in die week met de hemavoucher niet mogelijk is. Omdat ik dit jaar mijn vakantie heb verspreid over 3 periodes valt dan gelijk de 1e periode af, ook periode 2 valt af omdat dit in juli is (midden in de zomervakantie). Dus het moest wel in september.

Wij hebben uiteindelijk gekozen om naar Landal Heideheuvel te gaan. Dit is maar 45 minuten tot 1 uur rijden van ons huis, super dichtbij maar in een hele mooie omgeving. De Veluwe! Hier zijn een aantal bezienswaardigheden die wij graag willen zien en eigenlijk wilde wij gewoon nog een weekje weg na de vakantie waar wij van terug komen tegen die tijd. We komen namelijk op zondag in de avond terug van de Elzas en maandag gaan we dan naar Heideheuvel. Onze keuze voor de camping viel eigenlijk op door de natuur, de mooie huisjes en natuurlijk een bad! Eindelijk kan ik al mijn bruisballen gaan gebruiken, daar kijk ik echt naar uit. Eigenlijk was onze keuze tussen Lommerbergen, Coldenhove en Heideheuvel maar omdat bij Heideheuvel alle huisjes vrijstaand zijn ging daar onze keuze naar uit. Daarbij konden we ook kiezen voor een hondenvrij huisje en op een zonnige plek.

Heb jij de vakantie al geboekt voor dit jaar? Of is er nog ruimte voor een midweekje Landal?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Hoe je voor 200 euro een week op vakantie kunt!

  1. Wauw….
    Dit klinkt erg goed
    Ik ga meteen eens kijken….
    Goed en fijn om op deze manier goed te besparen om op holiday te gaan….

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.