Hoe ik plan + tips

werkplek
Plannen is iets wat mij op het lijf is geschreven. Ik houd van plannen en ik ben er ook heel erg goed in. Daarom deel ik graag mijn tips met jullie en vertel ik jullie graag hoe ik plan.

Elke week begin ik met een nieuwe bladzijde in mijn notitieboekje. Ik pak de agenda erbij en kijk naar de bijzonderheden voor de aankomende week. Omdat ik full time werk heb ik een redelijk strakke planning en probeer ik zoveel mogelijk vooruit te werken.

Mijn tips; hoe ik plan

Tip 1: Plan nooit teveel taken op 1 dag. Maak je doel realistisch en houd de doelen het liefst zo klein mogelijk.

Tip 2: Wissel je strakke planning af met rustmomenten. Zo blijf het leuker en blijf je gefocust.

Tip 3: Wissel iets af met iets leuks. Bijvoorbeeld 1 persoonlijk artikel en daarna een beauty artikel.

Ik probeer en leg de nadruk in dit artikel vooral op het bloggen. Maar je kunt het natuurlijk ook makkelijk toepassen op huiswerk bijvoorbeeld. Ik maak wekelijks opnieuw een planning. Zo kan ik namelijk nog iets verschuiven, en kan ik makkelijker inspringen op onverwachte situaties, van bijvoorbeeld een samenwerking.

Vraag: Maak jij wel eens een planning? En welke tip mis jij nog in dit lijstje?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Hoe ik plan + tips

  1. Ik ben echt heel slecht met plannen. Ik zet de afspraken meestal in mijn agenda maar dat overlapt nog wel eens.. sommige dingen vergeet ik ook wel maar zo plannen elke weer zoals jij doet , heb ik nog nooit gedaan.
    Heb ik niet eens tijd voor

Comments are closed.