Het was een lange tijd stil op de blog! + i’m back!

protest jurkje

Het was een lange tijd stil op de blog! Deels omdat ik besloot om tijdelijk alleen te bloggen als ik daar de energie voor had, maar ook omdat ik weer in het ziekenhuis lag. Tijd om de draad op te pakken en te doen wat ik het liefste doe; bloggen! I’m back!

Toen ik een aantal weken geleden schreef dat ik wilde gaan bloggen als ik daar de energie voor had, had ik niet gedacht dat ik weer in het ziekenhuis terecht zou komen. Over al die dingen wil ik jullie in een ander artikel bijpraten, voor nu wil ik heel graag laten weten dat ik weer ga bloggen en wat mijn planning/wensen zijn.

Niet meer stil op de blog!

Vanaf nu is het niet meer stil op de blog, althans dat is de bedoeling en wat ik het allerliefste wil. Maar gelijk terug naar elke dag een artikel wordt het ook nog niet meteen, tenzij ik in een wel hele goede bui ben! Want ik wil luisteren naar mijn lichaam en mijn ontspanning weer zoeken in het bloggen, zoals ik dat altijd deed. Wat ik hoop te gaan doen is het volgende:

 • Artikelen plaatsen op maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag. ( de donderdag en vrijdag zullen nog even leeg blijven).
 • Mijn instagram accounts weer oppakken, zowel LiefsCarolien als NaturalBlooming.
 • Eindelijk de 2 winacties gaan plannen voor de December maand.

Jou mening gevraagd!


Maar naast wat ik graag zelf zou willen ben ik ook heel erg benieuwd naar wat jij als mijn lezer/volger vind. Wat lees jij het liefste terug op mijn blog, welke artikelen zouden nog even op pauze mogen staan?

Laat het me hier onderaan in de reacties weten, door jou als lezer van deze blog krijg ik energie en motivatie om ook echt te schrijven!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Het was een lange tijd stil op de blog! + i’m back!

 1. Wat vervelend.
  Hoop dat het nu beter gaat.

  Heel veel sterkte Xoxo

 2. Wat vervelend voor je zeg… Lekker losgaan op je blog en gauw die ontspanning voelen.. En lekker bloggen over de onderwerpen die jij Intressant vind. Ik vind alles wel oké en heb geen voorkeuren. Soms kom ik dingen bij mensen tegen waar ik niet eens bij stil sta. En toch erg Intressant vind om te lezen. Dus ik laat me graag verassen.

  1. Dankjewel voor je reactie! Ik ga proberen om over verschillende onderwerpen te bloggen, zoals ik altijd deed.

Comments are closed.