Het leed dat kerstcadeautjes heet!

kerstcadeautjes

Ik ben dol op kerstcadeautjes en al helemaal als ik anderen mag verwennen met een kleinigheidje. Dat heb je ook wel kunnen zien aan de winacties die ik regelmatig organiseer. Waarom vinden veel anderen het dan zo lastig om kerstcadeautjes voor een ander te kopen? Het leed dat kerstcadeautjes heet is veel makkelijker te verbreken als je maar weet hoe. Daar ga ik jou bij helpen!

Het wordt ons tegenwoordig al redelijk makkelijk gemaakt wat kerstcadeautjes betreft! Overal verkopen ze geschenkverpakkingen, of al kant en klare ingepakte cadeautjes. En ook is er voor elk budget iets beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je broertje, zus, ouders, grootouders of vriend of vriendin, ik geef je genoeg tips!

Hoe kies je kerstcadeautjes uit?

Wat ik zelf altijd doe is voor mezelf een budget vaststellen wat ik per cadeau wil uitgeven. Als ik cadeautjes koop voor mijn ouders en broertjes is het (vind ik zelf) wat overdreven om voor iedereen 50euro aan cadeaus te kopen. Ik houd het dan op zo’n 5 tot 10 euro per persoon. Wat ook een leuke optie is, is om lootjes te trekken en gezamenlijk een budget af te spreken wat je wilt gaan uitgeven maximaal aan cadeaus. Zo heeft iedereen ongeveer dezelfde waarde aan cadeautjes. (ook heel fijn voor jaloerse mensen!)

Mijn kerstcadeautjes tips?


aankondiging kerstpaketten winactie
Geef mij een uurtje in een winkelcentrum en ik koop al je kerstcadeautjes bij elkaar. Maar het gaat erom dat jij zelf een cadeau kunt gaan kopen voor diegene waaraan jij een cadeau wilt geven. Zo, je weet dus al wie je een cadeau wilt geven en wat je budget is. Heel handig want nu kun je redelijk gericht gaan zoeken naar een cadeau.

Voor mannen:
– Wat dacht je van een geschenkpakketje van Hemdvoorhem. Ze pakken hem ook nog eens feestelijk in voor je en je kunt hem zo onder de boom leggen! Zo heb ik voor mijn broertje bijvoorbeeld ook een leuk pakketje van hun ontvangen en hij krijgt een cadeauverpakking met een sjaal erin cadeau.
– Auto accessoires (denk aan ruitontdooier, ijskrabber, slotontdooier etc)
– Scheermes set van Boldking bijvoorbeeld.
– Make your own beer (van Xenos)
– SOS (sokken, ondergoed etc)

Voor vrouwen:
Sieraden
Nagellak of verzorgingsproducten
– Een beauty geschenkpakketje (hebben bij Action hele leuke en betaalbare!)
Yankee candle kaarsen
– Parfum

Voor kookliefhebbers
– Een koffie of thee pakket
– Ingrediënten in een weckpot om iets van te maken
– Een geschenkpakket met beker van Xenos
Kookboek!
– Keukengerei

Voor bloggers:
– Notitieboek of bullet journal
– Een boek (bijvoorbeeld Wetboek voor bloggers)
– Accessoires voor het maken van foto’s
– Een gevuld pakketje met allerlei soorten producten om te testen
– Knutselpakket of mooie pennen set

Qua inspiratie kan ik zeker nog wel even door gaan met het opnoemen van mogelijkheden, maar ik denk dat je hiermee al een heel eind komt. Denk vooral niet te moeilijk en verdiep je in wat die persoon leuk vind. Wedden dat het je lukt!

Ga jij dit jaar iemand verwennen met kerstcadeautjes?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Het leed dat kerstcadeautjes heet!

Comments are closed.