Het bucketlist boek voor op reis!

Het bucketlist boek

Toen ik de bucketlist boeken in mijn winkelmandje deed wilde ik eigenlijk ook het vakantie boek ervan. Ik besloot om ook het bucketlist boek voor op reis aan te schaffen omdat ik wel heel erg benieuwd was wat daar allemaal in zou staan. 250 dingen die je voor, tijdens of na de vakantie kunt doen die de vakantie nog leuker moeten maken. Wat ik er van vind?

Heb jij er wel eens bij stil gestaan wat je allemaal graag zou willen doen of gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Veel mensen maken hun eigen bucketlist, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Een boek is dan wel echt een uitkomst, zeker als die maar liefst 250 dingen bevat die je zou kunnen doen tijdens je vakantie, ervoor of erna! Het doe boek bevat ideeën voor iedereen en kunnen echt haalbaar zijn, als je maar gemotiveerd bent om eraan te beginnen en af en toe net even iets meer durft te doen.

Bucketlist boek – 250 dingen die je op reis gedaan moet hebben

Het bucketlist boek
Dit mooie licht blauwe boek is een stuk dunner dan de andere 2 bucketlist boeken die je eerder al op mijn blog hebt kunnen zien. Dit boek bevat 250 dingen die je op vakantie kunt doen. De afwisselende lettertypes, inspirerend quotes en leuke opmerkingen tussendoor geven het boek een speels effect. Persoonlijk vind ik dit erg leuk en het geeft mij gelijk een stimulans om er mee aan de slag te gaan.
Ik heb al wel een aantal dingen van deze 250 punten kunnen afstrepen want ik ben al redelijk vaak op vakantie geweest. Bijvoorbeeld kamperen, schelpen zoeken tijdens de vakantie, een berg beklimmen (zeg hallo tegen vakantie 2018!) en nog een aantal van dit soort puntjes.

Wat is het verschil met de andere bucketlist boeken?


bucketlist boek voor op reis
Dit boek is echt gericht op de vakantie, de voorbereidingen ervan en de momentjes waarbij je nageniet. Dat is echt een verschil met de andere boeken, maar wat mij wel opviel is dat er een aantal puntjes zijn die precies hetzelfde zijn als in de andere boeken en dat vind ik best jammer. Als ik een boek koop wil ik niet in een ander boek hetzelfde lezen, zeker niet als het een serie boeken is waarbij de ene speciaal voor vakantie is en de andere een algemene is en een vervolg daarvan. Dat vind ik zeker een minpunt! Want het gaat niet om 1 of 2 dezelfde dingen maar wel ruim 20 die ik tot nu toe al heb kunnen ontdekken (en dan heb ik nog niet eens de boeken echt naast elkaar gelegd!).

Dit boek kocht ik net als de andere bucketlist boeken bij Bol.com voor 12,50 euro en was de dag na de bestelling al in huis met de brievenbus post. Dat vind ik ook gelijk een nadeel want de hoekjes van het boek raken daardoor beschadigd omdat het een softcover boek is. Dit had ik bij de andere 2 boeken ook want de boeken worden verder niet ingepakt of beschermd. Een boek met een zachte cover is dan best kwetsbaar!

Het lijkt mij trouwens leuk om af en toe een bucketlist ding uit te zoeken uit dit boek en hier meer over te vertellen of uit te voeren en hier verslag van te doen. Zouden jullie het leuk vinden om dat te lezen?

Kende jij het bucketlist boek al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Het bucketlist boek voor op reis!

Comments are closed.