Het bucketlist boek deel 1 & deel 2

Het bucketlist boek

Een bucketlist, je vind het leuk of je hebt er helemaal niets mee. Ik vind het wel leuk om dit soort dingen uit te proberen en het daagt mij ook weer uit om iets te doen waar ik anders niet op zou komen. Ik kocht het bucketlist boek deel 1 & deel 2 en vertel je graag wat ik er van vind. Zien deze boeken er niet alleen al heel erg mooi uit? Prachtige cover!!

Heb jij er wel eens bij stil gestaan wat je allemaal graag zou willen doen of gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Veel mensen maken hun eigen bucketlist, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Een boek is dan wel echt een uitkomst, zeker als die maar liefst 500 dingen bevat die je zou kunnen doen. Het doeboek bevat ideeen voor iedereen en zijn echt haalbaar, als je maar gemotiveerd bent om eraan te beginnen en af en toe net even iets meer durft te doen.

Bucketlist boek – 500 dingen die je gedaan moet hebben

Het bucketlist boek
500 dingen die je gedaan moet hebben lijkt heel erg veel, maar ik weet zeker dat je er zeker al een aantal kunt afstrepen. Althans toen ik het boek thuis kreeg en er eens goed voor ging zitten bleek dat ik al meer had gedaan dan ik in eerste instantie had gedacht. Van deel 1 bijvoorbeeld (het bruine boek) had ik al 111 dingen uit het boek kunnen afstrepen. Dingen als mijn auto rijbewijs halen, een diploma halen, kamperen, strandwandeling maken en nog veel meer. Maar er blijft ook genoeg over die ik nog wel kan doen. Maar ook dingen die ik nooit zal kunnen doen zoals sushi eten in japan (of mijn bankrekening moet heel erg veel geld ontvangen) en nog een aantal onmogelijke dingen voor nu.
Het bucketlist boek

De boeken komen in de kast te staan en ik zal regelmatig in de boeken kijken om er een nieuw uitdaging uit te halen. Af en toe moet je even uit je comfortzone komen om iets meer te beleven en te bereiken dan dat je nu al doet. Daarom vind ik dit soort boeken ook erg leuk en uitdagend.

Is deel 2 echt heel erg anders als deel 1?


Het bucketlist boek
Er staan zeker wel andere dingen in maar ik heb ook een aantal dingen ontdekt die bijna hetzelfde zijn maar dan anders verwoord zijn. Dat vind ik wel jammer want mocht je die al in boek 1 hebben kunnen afstrepen, heb je deze in boek 2 dus ook al weg. Ik snap ook zeker dat het lastig is om 1000 hele verschillende dingen op te noemen/schrijven maar persoonlijk vind ik dit dus wel erg jammer. Als ik dit van te voren wist had ik maar 1 van de 2 boeken aangeschaft en ging ik waarschijnlijk voor deel 2 vanwege de mooie kaft (zwart en goud is gewoon heel erg mooi!).

De boeken kocht ik bij Bol.com voor 14,99 euro per stuk en waren de dag erna al in huis met de brievenbus post. Dat vind ik ook gelijk een nadeel want de hoekjes van het boek raken daardoor beschadigd omdat het een softcover boek is.

Het lijkt mij trouwens leuk om af en toe een bucketlist ding uit te zoeken uit dit boek en hier meer over te vertellen of uit te voeren en hier verslag van te doen. Zouden jullie het leuk vinden om dat te lezen?

Kende jij het bucketlist boek al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Het bucketlist boek deel 1 & deel 2

Comments are closed.