Hersenspinsel het begin.

hersenspinsel

Alles begint ergens mee. Vaak denk je eerst na voordat je iets doet. In deze nieuwe serie, waarin ik na denk over bepaalde onderwerpen, schrijf ik spontaan op wat ik denk. Alleen een onderwerp heb ik in gedachten, en de rest volgt in dit artikel. In dit eerste artikel leg ik uit wat ik in gedachten heb met deze nieuwe serie artikelen. In hersenspinsel het begin neem ik je mee op mijn denktocht, lees je gezellig mee?

Het begin

Nu ik dit typ is het woensdag avond 30 november. De laatste dag van de maand, en morgen starten we met alweer de laatste maand van 2016. Het gaat zo ongelofelijk snel allemaal. Ik ben alweer een maand werkloos, en nog altijd druk opzoek naar ander werk. Helaas is dat zo makkelijk nog niet. Ja ik kan in een kippenfabriek gaan werken, maar geestelijk kan ik dat gewoon niet aan. Ik wil niet met vlees werken, niet zien hoe dit wordt verwerkt, en hoe we dat in de winkels zien liggen. Ik vind het echt frustrerend dat iedereen zegt dat er genoeg werk is, terwijl dat er niet is. Ik kan lichamelijk geen zwaar productie werk aan, dus vallen er nog meer banen af. Ik zou gewoon heel graag van mijn blog mijn bedrijf willen maken. Zodat ik toch inkomsten heb, maar niet afhankelijk ben van een baas. Want die ben ik dan zelf, en ik kan zelf bepalen wanneer ik fit genoeg ben om te werken, en wanneer het eigenlijk niet gaat. Gewoon even iets wat door mijn hoofd spookt op dit moment.

Daarnaast ben ik de afgelopen dagen ook lekker druk met de stamboom. Het is bijna een verslaving om nieuwe mensen te ontdekken, en hier meer over te weten te komen. Ik vind het echt prachtig! Ik heb roots in Nederland, Polen, Duitsland, Frankrijk, Thailand, en Indonesië, oohja en Canada (Illionois) niet te vergeten. Mijn voorouders zijn maar wat druk geweest met zich te verplaatsen overal. Ik heb wat nieuwe dingen gevonden zoals foto’s van personen en zelfs foto’s van een aantal graven. Heel bijzonder om graven uit Thailand te zien van familieleden die hebben gevochten in de oorlog. Echt heel bijzonder.

Zit ik hier dan, met de muziek van mijn broertje keihard aan op de achtergrond. Gelukkig wel leuke meezing muziek hoor, en het typen gaat ook gelijk een stuk makkelijker. Nu ik dit typ bedenk ik alvast nieuwe onderwerpen voor de volgende hersenspinsels. De eerst volgende wordt er één over de dood. Wat ik verder allemaal nog wil schrijven en waar ik mijn mening over wil geven houd ik nog even voor mezelf. Maar uiteraard mogen jullie in de reacties laten weten waarover ik zou moeten schrijven. Laat ik het er voor nu maar even hierop houden.

Liefs, Carolien

2 thoughts on “Hersenspinsel het begin.

  1. Hier wordt er veel hulp gevraagd in supermarkten.. als je maar werk hebt, denk ik dan maar! Maakt verder niet uit wat je doet 🙂
    Succes met zoeken in ieder geval.
    Leuke nieuwe serie ook moet ik zeggen.. ik heb die gedachte ook wel eens gehad.
    Gewoon een woord pakken en daar een blog over schrijven, eens kijken wat er dan allemaal in je op komt 🙂

    1. Ik heb al redelijk veel sollicitaties de deur uitgedaan, maar helaas nog geen enkele positieve. Ze vinden mij te ‘oud’ voor in de supermarkt, en nemen dan liever een 15 of 16 jarige aan. Dat is ook gewoon tegen mij gezegd. Maar ik ga gewoon door met zoeken 🙂 Wat lief, dankjewel! Ik wilde heel graag een serie artikelen maken waarin ik goed mijn gevoel kan leggen. En gewoon lekker van mij af kan schrijven. Daarbij leert de lezer mij dan nog beter kennen. En het verbaasd je eigenlijk wat er allemaal in je op komt als je 1 woord kiest waarover je gaat schrijven!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: