Herfstdecoratie met pompoenen!

herfstdecoratie met pompoenen

Het is alweer een tijdje herfst, en dat is ook al duidelijk te merken aan de tempraturen buiten. Ik vond het daarom hoogtijd om eens een leuk herfststukje te maken met pompoenen! In dit artikel laat ik meerdere voorbeelden zien van herfstdecoratie met pompoenen. Ik combineer meerdere keren een aantal witte pompoenen! Kijk je gezellig mee?

Bij de lokale bloemist kocht ik 2 witte pompoenen voor 0,50cent per stuk. Koopje dacht ik, want zo kon ik makkelijk en goedkoop een herfst en straks ook winter stukje maken. Zo gezegd zo gedaan. Ik wist nog niet precies wat ik voor stukje wilde maken en heb daarom een aantal materialen bij elkaar gepakt, en begon wat te puzzelen. Hieronder zie je het resultaat daarvan. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben, en ik nu meerdere mogelijkheden heb om te variëren!

Herfstdecoratie met pompoenen

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Voorbeeld 3:

Voorbeeld 4:

Zelf heb ik voorbeeld 2, en een mix van voorbeeld 1 en 4 in mijn kamer staan. Deze vind ik persoonlijk het leukste in mijn kamer staan. Maar natuurlijk  kan ik nog veel meer variëren. Wat dacht je van kastanjes toevoegen! Dat geeft zeker in de houten schaal een heel leuk effect. Vorig jaar maakte ik ook herfst decoratie, en schreef daar destijds ook een artikel over. Dit jaar ga ik ook een artikel maken als ik mijn kamer ‘winter’ klaar maak, met onder andere decoratie en een vloerkleed! Houd daarvoor zeker mijn blog even in de gaten.

Vraag: Heb jij een leuk stukje gemaakt of gekocht voor de herfst? En wat vind je van de witte pompoenen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.