Anders

Hema verlaagt prijzen! +korting

Toen ik mijn mailbox opende en het persbericht las van de Hema was ik heel erg blij! En ik wist gelijk zeker, hier schrijf ik een blogje over! De Hema gaat namelijk samen met Nederland haar prijzen verlagen. En ze hebben dus heel hard jullie menig nodig! Benieuwd wat het precies inhoudt? Je krijgt ook nog eens een cadeautje aan het eind! Dus lees zeker verder in dit artikel!

Zoals ik al vertelde kreeg ik een persbericht van de Hema. Ik zal in het kort vertellen wat daar precies in stond.
Op 25 maart (gister) kreeg ik dit mailtje en dat was ook gelijk de dag dat de Hema de campagne grootschalig aankondigde. De prijzen van de Hema producten gaan niet willekeurig omlaag zoals dat normaal weg gaat, maar dit keer mogen de klanten bepalen wat de ‘onmisbare’ producten zijn bij de Hema filialen! In het aankomende jaar gaat Hema dan de prijzen van honderden gekozen producten fors verlagen. Dit is nog nooit eerder voorgekomen, dat klanten zoveel invloed hebben op de prijsverlagingen! Ik vind dit echt een hele goede voordeel van de Hema, zo kun jij namelijk bepalen wat je veel koopt en wat dus in prijs verlaagt moet worden!

De campagne heet: Nederland helpt Hema en Hema helpt Nederland.

Vorig jaar werd het assortiment al aangevuld met vele nieuwe producten. Zoals kleine cadeautjes, beautyproducten, levensmiddelen en maaltijden. De stap die de Hema nu maakt is het verlagen van de prijzen van het  basisassortiment. Want als je die prijzen verlaagt wordt er meer gekocht en dat is ook weer beter voor de Hema. Zo helpen we elkaar!

Op de site hema.nl/helpt kun je jou 10 favoriete en onmisbare producten aanvinken. Aan het einde krijg je ook nog eens 20% korting, die zowel in de winkel als online gebruikt kan worden! Super toch!

Welke producten vinden jullie onmisbaar bij de Hema? & Vinden jullie het leuk als ik vaker iets vertel over persberichten?

Veel liefs,
Carolien

10 thoughts on “Hema verlaagt prijzen! +korting”

    1. De nagellak is inderdaad heel erg fijn! Vroeger gebruikte ik het altijd, en mijn moeder wil niets anders 🙂 De laatste tijd probeer ik wat meer andere producten uit, en kijk ik wat mij het beste bevalt. Maar ik vind de nagellak van de hema tot nu toe wel één van de fijnste! De kleuren zijn ook erg mooi! xx

Comments are closed.