Hema masker time to reset!

hema masker

Ik ben dol op maskers, maar gebruik het veel te weinig. Bij mijn EPIC pakketje ontving ik een hema masker, dus besloot ik om deze maar eens te gaan gebruiken. Het uitgelezen momentje voor me-time, met dit time to reset masker.

De Hema Berry Delight, clay face mask zorgt voor hydratatie en is reinigend. Het is een natuurlijk gezichtsmasker om heerlijk even te ontspannen en te genieten. De geur van bosbes, framboos en cranberry komen al snel naar boven als je de verpakking open maakt. Deze geuren zorgen voor een luchtig en fruitige omgeving. Nog niet eerder had ik een gezichtsmasker van de Hema geprobeerd, en was dan ook erg benieuwd of het iets zou zijn. De verpakking is in ieder geval al heel erg kleurrijk.

Hema masker time to reset

Het masker heeft een onwijs gave kleur. Het is namelijk licht paars en heeft een ook de clay masker die in de verpakking zit heeft een licht paarse parelmoer kleur. Heel erg mooi vind ik zelf. De creme heeft een fijne structuur, waardoor het makkelijk aan te brengen is op de huid. Op de verpakking staat dat je het masker zo’n 10 tot 15 minuten op de huid moet laten zitten, en vervolgens met lauw water moet afspoelen. Ook dit ging erg makkelijk. Na zo’n 10 minuten voelt je huid al erg strak aan door het klei effect. Maar het is zeker niet onaangenaam. Verder geeft het ook een koud gevoel af aan de huid, en had ik het gevoel af en toe ijsklontjes op mijn gezicht te hebben. Dit is na het afspoelen geheel verdwenen, waarna de huid glad en zacht aanvoelt.

Het masker bevat 10 ml en is genoeg voor 2 gezichten, of een gezicht en een hals. Ik vond/vind de geur echt heerlijk, het lijkt met op cassis.
hema masker

Ik ga dit masker zeker ook zelf een keer kopen bij Hema, en ben erg benieuwd naar de andere Hema maskers. Ik kan deze clay face mask zeker aanbevelen als je houd van maskers en toe bent aan me-time!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Hema masker time to reset!

  1. Ahh af en toe even relaxen met een maskertje is zo fijn! Hihi, ik heb meestal wel dat ik vind dat in één zo’n verpakking wel genoeg zit voor 2 personen, wat wel handig is want dan kan je ‘m gezellig delen 🙂

    1. Lekker he! Jaa klopt vaak zeker wel genoeg voor 2 personen. Deel hem vaak met mn moeder, vind het altijd wel gezellig.

Comments are closed.