Hema kerstevent in Amsterdam

met jora op het hema kerstevent

Op 7 december was het weer zover, het Hema kerstevent stond gepland. Toen ik de uitnodiging in november in mijn mailbox zag verschijnen wist ik dat ik deze dag hoe dan ook naar het event moest gaan. Ik maakte er gelijk een dagje weg van en ging samen met mijn moeder lekker winkelen.

Al eerder kocht ik bij de etos een 2 persoonstreinkaartje en deze kwam goed van pas. Om stipt 11uur namen we de trein en gingen we richting Deventer. Helaas hadden we daar enorme vertraging en zijn we met een omweg alsnog in Amsterdam aangekomen. 2,5uur nadat we waren vertrokken! Dus om half 2 kwamen we aan op het station en besloten we om even wat winkels te bekijken. Mijn moeder wilde nog graag kerstcadeautjes kopen dus om shopavontuur kon beginnen. We deden leuke ideetjes op en gingen zonder iets te kopen richting de pont om 15uur. Het Hema event zou om 16uur beginnen, en we zouden dus ruim op tijd aankomen. Eenmaal binnen zag al gelijk Jora staan en we raakten meteen aan de klets. Heerlijk om na zoveel app contact de afgelopen maanden, haar weer even echt te zien en te knuffelen. Al snel sprak ook Natasja mij aan en raakte ook wij aan de klets. (volg haar blog en YouTube kanaal zeker!) Onwijs leuke meid en super aardig!

Het Hema kerstevent

Eenmaal boven aangekomen te zijn konden we eerst onze jas laten ophangen, wel zo handig want het was er weer erg warm binnen. Daarna keken we gelijk al even rond want er was genoeg te doen. Er stonden prachtig gedekte tafels met veel lekkers erop. Van hartig tot zoet, alles kon je proeven. Er was een wijnproeverij, een bed waarop je een leuke polaroid foto kon laten maken. Een silent disco, een make-up hoekje, allemaal leuke versierde kerstbomen, en tafel waaraan je een kerstkaart kon laten maken, en een hoek waar je je eigen broodplank kon laten graveren.
goodiebag hema kerstevent

Ik heb onwijs genoten op het event, en hele lieve mensen gesproken. Elise Joanne was ook aanwezig en ik heb met haar nog even wat gebabbeld. Wat een leuk en lief mens is dat zeg! Ik volg haar blog en YouTube kanaal al erg lang (volg haar zeker even!), en in het echt is ze nog leuker/liever. Zo leuk om mensen die je volgt of die jou volgen eens in het echt te zien en spreken. Echt heel erg dankbaar voor die momenten!

Ook ben ik nog even op de foto geweest met Jora en met Saar (gastspreker), en kunnen die foto’s natuurlijk ook niet ontbreken.
met saar (Gastspreker hema kerst event)
met jora op het hema kerstevent

Iedereen die ik gezien en gesproken heb onwijs bedankt, en wie weet tot volgend jaar!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Hema kerstevent in Amsterdam

  1. Heel leuk om je gesproken te hebben! En wat een lieve mention in dit bericht!! Tnks meid! Hoop je zeker weer eens te zien!

Comments are closed.