Helemaal het einde – Familie de Weijer

Een persoonlijke brief naar de Familie de Weijer van het programma Helemaal het einde. Ook jullie zullen er aan moeten geloven. Jullie zeggen lekker wat jullie denken, heerlijk vind ik het of toch niet? Laat ik weg zeggen, het huis hebben jullie goed aangepakt!

Beste Familie de Weijer van het programma Helemaal het einde,

Wat goed dat jullie zover zijn met het bouwen van jullie huis. Ik kijk dan ook uit naar het moment dat het af is! Maar vergeten jullie de vakantiehuisjes niet? Het idee dat jullie van de oude gebouwen die er stonden nu vakantie huisjes gaan maken vind ik echt leuk. En slim! Maar hoe zit het met het contact met de andere buren?

Familie de Weijer ook jullie hebben vrienden nodig op dit eiland!

Het komt regelmatig voorbij in de reclame, jullie opmerking over dat jullie geen vrienden zijn met de familie van Berkel. Staan jullie er ook niet voor open of kunnen jullie het echt niet vinden met de andere buren? Of zien wij misschien te weinig op tv van jullie contact met de andere families?

Ik vind jullie huis wel echt een goed idee, alleen had ik er zelf pas later aan begonnen. Je hebt immers de tent als onderkomen maar nog geen inkomsten. Het is inmiddels maart en de tijd begint nu toch wel te dringen met het vinden van een inkomstenbron. Maar met de vakantiehuisjes in het vooruitzicht lijkt mij dat geen enkel probleem. Hebben jullie al research gedaan of er vraag is naar vakantiehuisjes op het eiland? En gaat het om enkel wat vakantiehuisjes of gaan jullie de toekomstige gasten nog meer aanbieden?

Wat je ook gaat doen, het gaat vast helemaal goed komen! Zorg dat je alles goed uitdenkt en bekijkt vanuit meerdere mogelijkheden. Alleen dan kun je een uniek concept aanbieden, want onthoudt dat de buren Molennaar en Beerens ook vakantiemogelijkheden gaan aanbieden. Eerlijk is eerlijk, zelf zou ik eerder in een stenen huisje bij jullie op vakantie komen dan in een olievat of zeecontainer van de buren! Maar daar kan ik pas echt over oordelen als ik beide mogelijkheden heb uitgeprobeerd.

Ik wil jullie heel veel succes wensen het komende jaar. Jullie gaan het vast fantastisch doen!

Liefs,
Carolien

Ps. Maak ook op het eiland wat vrienden, je gaat het nodig hebben! En het is zoveel fijner als je je verhaal kwijt kunt bij vrienden!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Helemaal het einde – Familie de Weijer

Comments are closed.