Avonturenpark Hellendoorn – Heksendoorn ’16

heksendoorn

Afgelopen maandag ben ik samen met Marleen, Demi en Heleanne naar Avonturenpark Hellendoorn geweest, waar momenteel Halloween wordt gevierd. Het pretpark seizoen is voor Avonturenpark bijna afgelopen (hij is deze week voor het laatst open dit jaar), en daarom laat ik jullie nog graag even een aantal foto’s zien, en vertel ik natuurlijk heel graag wat wij ervan vonden. Kijk en lees je gezellig mee?

Op maandag 17 oktober ben ik gezellig met de meiden naar Heksendoorn geweest. We spraken om 10:45uur af bij het station in Nijverdal waar ik ze op zou wachten met de auto. Vanuit daar reden we door naar het Avonturenpark, waar een dag vol plezier kon gaan beginnen. Misschien dat jullie het wel weten, maar ik werk bij het Avonturenpark, en ik vond het daarom extra leuk om eens als bezoeker door het park te lopen.

Heksendoorn 2016

Het park is omgetoverd tot een heel leuk vrolijk Heksen park. Overal liggen pompoenen, zijn er heksen tegen de bomen gevlogen, en is er een heus Horror Hotel. Bij de ingang kochten we kaartjes voor het Horror hotel die 2 euro per stuk kosten. Daarna liepen we door naar Piraat Enterhaak (een grote zweefmolen), waar we even een rondje gingen uitwaaien. Daarna liepen we een rondje door het park, waarna we vervolgens in de Donderstenen gingen (een kleine achtbaan). Daarna maar gelijk doorgelopen naar de Rioolrat waar griezels in het riool rondliepen. Na de rioolrat gingen we naar de Discovery Club, waar we gingen laser gamen. Toen zijn we doorgelopen naar de Sungai Kalimantan, waar we niet eens heel erg nat werden (gelukkig!). Daarna liepen we weer naar de andere kant van het park waar we besloten om in de Monorail te gaan. 

Griezelen in het park

Na de monorail besloten we om eerst even wat te gaan eten. Ik bestelde patat met mayonaise en we gingen op het terras eerst even bijkletsen en natuurlijk eten. Daarna was het al tegen 2uur en moesten we naar het Horror hotel waar we om 14uur zouden inchecken. Griezelen in het donker, en lopend door een hotel. We zagen verschillende griezels, en kwamen gelukkig weer veilig naar buiten. Het was erg leuk! (het hotel is te bezoeken vanaf 8 jaar en ouder) Nadat we weer veilig buiten kwamen gingen we naar de Tornado, waar de meiden in zijn geweest (ik zelf niet!). Vervolgens wilde we naar de Wildwaterbaan, maar die was even dicht vanwege een storing. We zijn toen maar doorgelopen naar de andere kant van het park waar we nogmaals in de Rioolrat en de Discovery Club zijn geweest. Omdat we niet goed wisten wat we daarna wilde doen, liepen we naar de Dino’s daar gingen we toen maar in.
Tegen een uur of 3 gingen we de nieuwe show bekijken die ‘De verborgen schat’ heet. Daarna zijn we nog een aantal keer het park rond geweest waar we nog in een aantal attracties zijn geweest.

Leuke gezellige dag met elkaar

Tegen kwart voor 5 gingen we naar de auto, waarna ik de meiden heb afgezet bij het station in Nijverdal. Daar namen we afscheid van elkaar. Ik vond het erg leuk om de meiden weer te zien, na de vorige keer in Wildlands. Dat was toch alweer ruim 4 maand geleden. Het was erg gezellig, hebben heerlijk bij gekletst, en zullen vast binnenkort weer afspreken! Dankjewel Demi, Marleen en Heleanne voor deze leuke dag!

Vraag: Ben jij wel eens naar Hekesndoorn geweest?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Avonturenpark Hellendoorn – Heksendoorn ’16

  1. Wat een leuke dag zeg! Zo Te zien Hebben Jullie het leuk gehad! 🙂
    Ben nog nooit daar geweest. …wel in nijverdal. ..

    1. Was zeker een leuke dag! Volgende keer spreken wij af! We zien elkaar sws in December tijdens het event!

Comments are closed.