heksendoorn 2017
Personal

Heksendoorn 2017 – Een dagje griezelen

Zaterdag 14 oktober was het dan zover. Ik ging met een aantal meiden naar Heksendoorn 2017, in Avonturenpark Hellendoorn. Best wel een spannende dag, want ik ontmoette iemand die ik al heel lang ken via social media, maar nog nooit in het echt had gezien. En gingen er 2 meiden mee waar ik al zeker 10 jaar niet mee heb gesproken. Maar echt, wat was het een gezellige en leuke dag! Hierbij een verslag van deze dag.

Ik maakte een aantal beelden van deze dag, en verwerkte die tot een filmpje. Ik wil deze meiden allemaal echt heel erg bedanken voor deze leuke dag, ik vond het echt heel erg gezellig. Rowenia en Bertina zijn beide hele leuke en goede bloggers, dus neem ook zeker nog even een kijkje op hun blogs.

Heksendoorn 2017

Nogmaals, het was echt een hele leuke dag en het was erg gezellig. We hebben flink gelachen, vooral in de rioolrat.
Vorig jaar ben ik ook met een aantal meiden naar Heksendoorn geweest, en dat was ook erg leuk. Dit jaar ging ik met andere meiden, en we hebben dan ook besloten om vaker af te spreken. We wonen allemaal niet onwijs ver van elkaar vandaan, dus dat moet zeker nog wel een paar keer gaan lukken. Ik wil hun (Esther, Ruth, Bertina & Rowenia) heel erg bedanken voor deze leuke dag, en de gezelligheid. Gaan we zeker vaker doen!

Ik heb ook nog de show van Kareltje en Jasmijn en de apenstreken gefilmd, die ik als extra video online zet op mijn YouTube kanaal. Deze zal niet op mijn blog verschijnen. Benieuwd naar dat filmpje? Die staat inmiddels ook al online, en kun je bekijken op mijn kanaal. Voor de link kijk even in mijn social media pagina.

Ben jij wel eens in Heksendoorn geweest (Avonturenpark Hellendoorn)?

1 thought on “Heksendoorn 2017 – Een dagje griezelen”

  1. It’s a lovely fun filled day post Carolien……really happy for you for such lovely times you passed..:)…..and thanks for stopping by my blog.

Comments are closed.