Heerlijke en makkelijke kerstrecepten

gevulde beenham

Nog even en dan is het alweer zo ver, kerst! Om goed voorbereid te werk te gaan, heb ik hier alvast een aantal heerlijke en makkelijke kerstrecepten. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon gebruiken als het geen kerst meer is! Weet jij al wat je gaat eten met kerst?

Kerst is echt de gezelligste tijd van het jaar (vind ik zelf), en lekker eten hoort daar natuurlijk wel bij. Ik maakte de afgelopen jaren een heleboel recepten, en die kun je ook makkelijk gebruiken met kerst of andere gelegenheden. Ik schreef vorig jaar ook al eens zo’n artikel, en die kun je uiteraard ook in dit artikel teruglezen. Welk recept ga jij gebruiken met kerst?

Heerlijke en makkelijke kerstrecepten

Tussendoor / hapjes

Voorgerechten

pizza van bladerdeeg
Diner / Hoofdgerechten

De lekkerste gerechten voor kerst

Vorig jaar schreef ik ook een artikel met de lekkerste gerechten voor kerst, lees die ook zeker even terug. Daar staan namelijk nog meer gerechten die je heel makkelijk en snel zelf kunt maken voor kerst! Wij ging dit jaar gewoon net zoals vanouds gezellig gourmetten. Dat vind bij ons iedereen tot het lekkerste. We hebben al wel eens losse recepten geprobeerd, maar daar werd niet iedereen heel blij van. Daarom voor ons gewoon weer de gourmet, iedereen tevreden!

Wat ga jij eten met kerst?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Heerlijke en makkelijke kerstrecepten

Comments are closed.