Havermout honing van Jumbo huismerk

Havermout honing

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag! Omdat ik wel toe was aan een ander soort ontbijt dan brood besloot ik om havermout te gaan proberen. De bekendste havermout ontbijt is wel brinta, maar die vind ik totaal niet lekker. Daarom probeerde ik de havermout honing van Jumbo huiswerk eens uit! Een totale verrassing.

Havermout je houd er van of je houd er niet van. Ik heb een beetje een haat/liefde verhouding met havermout. De ene keer vind ik het wel lekker en de andere keer word ik er echt misselijk van. Om eens een ander soort havermout uit te proberen zag ik de havermout smaken van jumbo eigen merk. Er waren totaal 4 smaken, honing – banaan – appel en bessen – neutraal. Mijn oog viel meteen op de honing smaak. Ik ben echt een honing mens!

Havermout honing

Havermout honing
In de verpakking zitten 5 zakjes waar je dus 5 ontbijtjes mee kunt maken. Bij een zakje voeg je 150 tot 175 milliliter melk aan toe en vervolgens roer je het even door en doe je vervolgens 2 minuten in de magnetron. Hierna kun je genieten van je ontbijtje. Eet het zo of voeg stukjes fruit toe. Ik vind vooral banaan heel erg lekker dus ik snijd er vaak kleine stukjes banaan in. Hierdoor wordt de havermout ontbijt ook iets voedzamer en lekkerder. Door verschillende soorten fruit uit te proberen houd je het ontbijt ook gevarieerd en lekker.
Havermout honing van Jumbo huismerk
Ik probeerde dus de smaak honing uit maar vind de honing smaak erg weinig naar voren komen. Wel vind ik dat de havermout veel beter te doen is als bijvoorbeeld de normale havermout (brinta bijvoorbeeld). In de komende weken ga ik zeker ook nog de appel en banaan smaken uitproberen. Wie weet zit daar wel meer smaak aan. Mocht ik het de moeite waard vinden zal ik deze ook gaan reviewen voor op de blog. Ben je hier dus benieuwd naar laat het dan weten in de reacties hieronder.

Kende jij de havermout ontbijtjes van Jumbo eigen merk al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Havermout honing van Jumbo huismerk

  1. Je mange des flocons d’avoine tous les matins. Je ne connaissais pas cette marque. Bonne idée. Reste à savoir si j’en trouve à Paris.

Comments are closed.