Hartjes ketting Names4ever – Mijn eigen naam sieraad

hartjes ketting names4ever

Vorige week kreeg ik een mailtje of ik wilde samenwerken met Names4ever. Hartstikke leuk natuurlijk, en eenmaal een kijkje genomen op de website kon ik moeilijk kiezen wat het zou worden. Uiteindelijk koos ik voor zilveren hartjes ketting, een zilveren hanger met daaraan een hart met een zirkonia steentje. De ketting is onwijs mooi geworden, en deel dan ook graag een aantal foto’s met jullie.

Hartjes ketting Names4ever

Ik heb vroeger ook een naam sieraad gehad, een armbandje met mijn naam erin gegrafeerd. Die heb ik jaren gedragen, maar werd steeds te klein. Uiteindelijk besloten om die toch maar niet continu te laten verlengen, maar daarmee stopte het dragen van een naam sieraad. Toen ik het mailtje kreeg, was ik meteen enthousiast. Zelf vind ik naam sieraden er altijd heel tof uit zien. En deze hartjes ketting ziet er ook nog eens speciaal uit, door het sierlijke randje langs het hartje. En het roze zirkonia steentje maakt het geheel af.

hartjes ketting names4ever

Het duurde ongeveer 3 a 4 dagen voordat ik de ketting in huis had. Logisch, want je naam moet er in worden gegrafeerd. De mooie sierlijke lettertype past goed bij de ketting, en de naam is duidelijk te lezen. Ik koos overigens voor mijn eigen naam, gewoon Carolien dus. De ketting werd geleverd in een mooi roze doosjes met een strikje er om heen. Hoe leuk is het om het ook zo te bewaren! Je raakt je sieraad hierdoor ook niet kwijt. Ideaal voor de feestdagen!

hartjes ketting names4ever

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen koos ik voor een zilveren hanger met een hartje en een roze zirkonia steen. Je hebt ook nog andere kleur mogelijkheden, namelijk blauw, zwart, paars, wit, en een rode roos. En hij is ook in het 14 karaats goud te verkrijgen. De hanger is zo’n 24 x 22 mm groot, met een zirkonia steentje van zo’n 7mm groot, en de zilveren ketting is 45-50 cm lang.

 hartjes ketting names4ever

Dit naamsieraad, inclusief de hanger kost €45,95, en is uiteraard te verkrijgen via de website van Names4ever. Nu ben ik eigenlijk best benieuwd wat jij zou hebben gekozen. Ging je voor je eigen naam, die van je vriend/vriendin, huisdier, vader/moeder? Laat het me weten in de reacties, wat jij zou hebben gekozen.

 • Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk en/of bedrijf.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Hartjes ketting Names4ever – Mijn eigen naam sieraad

 1. Hoi. Ik heb daar een armbandje van. Die is echt heel mooi. Met een bedeltje van een hondenpootje van onze hond en daar staat zijn naam in gegraveerd. Echt heel mooi!

 2. Peachtig hangertje!!
  Ik zou niet voor mijn eigen naam gaan, dan eerder voor de namen van mijn kinderen..
  Of anders een woord dat aanspreekt.
  Love
  Faith
  Speak true
  Zoiets..

Comments are closed.